Eksperten: Falsk9er
Dato: Søndag d. 07/07-2019, 22:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Copa America - Topscorer
Liga: Copa America
Udfald: Gabriel Jesus
Units: 3
Odds: 8.00
Chancevurdering: 14%
Spilbar ned til: 7.14
Betvalue: 112%
Bookmaker: http://record.betsafe.dk/_2e5ZrhLx6HlRa2IORIre-mNd7ZgqdRLk/1/
Resultat: TABT

Kambi, Bethard og Bet365 også med værdi

Copa America 2019 fløjtes i gang natten til lørdag, hvor værterne Brasilien møder gruppens vel nok mest overkommelige modstander i Bolivia.

Forventningerne er, som altid, store til brasserne og oddset er i skrivende stund nede i 2.10 for at de står med pokalen i hænderne d. 7. juli.

Ligesom markedet nærer jeg også stor tiltro til, at selecão, drager fordel af hjemmebanen foruden deres parade af verdensklasse spillere. 

Dermed er der efter min mening gode chancer for en evt. topscorer vil være repræsenteret af værtsnationen.

Neymar misser turneringen grundet skade og derfor må andre spillere træde til når det kommer til mål. Landsholdstræner har udtalt sig postivit om den unge City-angriber, Gabriel Jesus. Han har været ekstremt varm, som holdets 9'er i testkampene optil turneringen - bl.a. med to mål på hans 55 spilleminutter i 7-0-sejren over Honduras. Der er ingen tvivl om, at ønsket for at spille Jesus ind som fast 9'er, er stort. Det var også ham der fik chancen fra start under VM sidste sommer, men han skuffede fælt med nul mål på fem optrædener. Iflg. landstræner Tite, satte skuffelsen sine spor hos den unge angriber, men påpeger samtidig, at han igen ser en selvtillidsfyldt Jesus som blomstrer og vil/kan score mål for landsholdet.


  • Brasilien med vel nok stærkeste trup samt hjemmebanefordel gennem hele turneringen
  • Puljen består udover Brasilien af Bolivia, Venezuela og Peru og er 1.16-favorit til at ende som etter i Gruppe A. Vi får pengene to gange igen hvis Brasilien vinder med mindst tre mål i åbningskampen mod gruppens svageste hold, Bolivia. Dernæst venter Venezuela og Peru, hvor jeg også ser fine chancer for mindst to mål af brasserne i de opgør
  • Gabriel Jesus blev holdets topscorer i kvalen til VM 2018. Med syv mål endte han på samme antal som bl.a. Messi og kun overgået af Edinson Cavani. Messi er naturligvis bookmakernes favorit og odds 4.00 kan hentes på ham som topscorer af Copa America. Nr. to på listen er Gabriel Jesus og herefter Cavani til odds 9.00. Messi og det argentinske landshold er et kapitel for sig. Verdens bedste fodboldspiller har længe været udskældt for præstationerne for hjemlandet. Argentina er i gruppe med Colombia, Paraguay og Qatar. Værd at bemærke at Qatar mødes i tredje og sidste runde af gruppespillet. Kører Argentina rent bord i første to kampe, kunne man muligvis godt se Messi blive sparet i en kamp mod Qatar. Men dette er naturligvis gisninger og det samme er jo tilfældet for Brasilien og Gabriel Jesus. For der er ingen tvivl om, at der er rift om de forreste pladser hos Brasilien, hvor Jesus bl.a. kæmper mod CL-vinder, Firmino, om at være holdets 9'er. I klubregi står Jesus i skyggen af Aguero og han tegner sig derfor kun for 2252 spilleminutter i sæson 18/19 (alle turneringer). Til sammenligning står Firmino med 3405 spilleminutter og man kan dermed været fristet til at tro, at Jesus står med lidt flere kræfter her efter sæsonafslutning og gennem Copa America. Firminos spilleminutter er dog langt fra alarmerende. Til sammenligning har Messi spillet 4023 minutter henover sæsonen. Mit argument går blot på, at jeg ser en Jesus med relativt friske ben, sult på mål og en lyst til at revancere en skuffende VM-2018-indsats foran eget hjemmpublikum.
  • Jesus med 21 mål i sæsonen for City, trods kun 2252 spillet minutter. 5 mål på seneste 3 venskabskampe for Brasilien. I alt står han med 16 mål på 29 kampe for landsholdet.

Igen, der er mange om buddet når det kommer til både startopstilling OG mål for Brasilien. Der er fortsat chance for Jesus må se sin position som  9'er blevet taget af eksempelvis Firmino. Meget falder og står med åbningskampen mod Bolivia.

Med i beregningen skal det også nævnes, at Coutinho med stor sandsynlighed bliver holdets straffeskytte under turneringen. Endvidere rummer Copa America andre verdensklasse angribere og topscorerprisen vil formentlig blive vundet med få mål, hvis ikke flere ender på det samme antal. Sker det, vil regler for "dødt løb" gælde.

Oddset går fra 6.50-8.00. Sidstnævnte odds indeholder fin værdi taget ovenstående i betragtning og den får 3 units herfra.


Tippet 11/06-2019, 15:25
Opdateret 08/07-2019, 07:24