Eksperten: Bateman
Dato: Torsdag d. 20/06-2019, 18:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Danmark U21 - Østrig U21
Liga: U21 EM
Udfald: Robert Skov 1. målscorer
Units: 1
Odds: 8.00
Chancevurdering: 14%
Spilbar ned til: 7.14
Betvalue: 112%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

Samme analyse for Skov til at score og Skov som første målscorer

Danmark U21 møder Østrig U21 i anden gruppekamp til U21 EM-slutrunden. Bet365 og Bethard har 3,40 på, at Robert Skov scorer i kampen, og det synes jeg er fin værdi. 3,25 hos Bwin er også godkendt. 8,00 på Skov som første målscorer forsøges også samme sted. 

Hvorfor værdi?: 
+ Robert Skov var med afstand den bedste spiller for Danmark i første opgør. Han scorede på straffespark, men var derudover utroligt pågående og viste overfor en stærk opdækker i Monacos Benjamin Henrichs, at han ikke var bange for at udfordre. 7 afslutninger i alt i kampen vidner også om, at han ikke er bange for at afslutte. 
+ Robert Skov er straffeskytte for Danmark. Indtil videre i slutrunden har frekvensen af straffespark været ret høj - primært pga dommernes brug af VAR - men også via tvivlsomt forsvarsspil. I de første 6 kampe ved slutrunden har der således været dømt 5 straffespark. Det snit på 0,83 straffe pr. kamp holder ikke hele turneringen, men det er tydeligt, at der ikke skal meget til, før de bliver dømt til denne slutrunde. Hos Danske Spil kan man også kun få 3,30 på, at der bliver dømt et straffespark i kampen. 
+ Østrig er stærke defensivt og med en sejr i første opgør kan de med fordel tillade sig at stå dybt og satse på omstillingsspillet. Det kan give plads til afslutninger fra distancen, hvor Robert Skov med glæde vil forsøge sig. 
+ Et par andre bookies er et stykke lavere på denne. Danske Spil, Kambi-bookmakerne og Betsafe/Nordicbet har blot henholdsvis 2,90 - 2,88 - 2,85. Det er for mig et mere retfærdigt leje. 
+ Østrig var en smule heldige med deres 2-0 sejr mod Serbien. Serbien skabte 1,95 Expected Goals og var blandt andet uheldige med at ramme overliggeren.  I offensiven må man også undvære deres store profil, Hannes Wolf. 
+ Pr. Flashscore begik Østrig 16 frispark mod Serbien. Hvis de igen spiller hårdt imod Danmark, så kan Skov få et par chancer på direkte frispark. 
+ Niels Frederiksen bør skifte ud på flere positioner til denne kamp. Specielt en ændring fra Marcus Ingvartsen til Jonas Wind kan gavne Skov. Jonas Wind er bedre til at søge bolden i fødderne og spille af til siden. Deres indbyrdes forståelse fra FCK kan hjælpe Danmark og Skov. 

Hold øje med: 
- Danmark var mod Tyskland gode til at komme til afslutninger, men sjældent af særlig høj kvalitet. Hvis Østrig står solidt defensivt kan det blive endnu en kamp, hvor Skov må nøjes med langskud. Han er bestemt blandt de farligste spillere i Europa på langskud, men det er oftest en suboptimal løsning af sparke udefra. 
- Østrig vil helt sikkert have set Danmarks kamp imod Tyskland og bemærke, at Robert Skov var klart den farligste spiller. De bør have en gameplan til at dække op for Skov - eksempelvis ved at lade fløjspillerne hjælpe defensivt og derved give Skov mindre tid og plads på bolden, i forhold til Tyskland. 

Overordnet set, så er 3,40 / 8,00 på Skov til at score / Skov første målscorer fint betalt til en slutrunde, hvor straffefrekvensen bør være høj. Skov var særdeles veloplagt i første opgør og mod et defensivt Østrig-mandskab, så forudser jeg endnu en kamp, hvor Skov kan afslutte ofte. 

Tippet 19/06-2019, 11:18
Opdateret 20/06-2019, 20:02