Eksperten: Thomsen
Dato: Mandag d. 24/06-2019, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Östers - Varberg
Liga: Superettan, Sverige
Udfald: Perparim Beqaj - scorer i kampen
Units: 3
Odds: 3.50
Chancevurdering: 31%
Spilbar ned til: 3.23
Betvalue: 109%
Bookmaker: http://bit.ly/1Mr7vay
Resultat: TABT

I sidste kamp udgik Varbergs topscorer Seljmani med en skade i baglåret efter kun 27. min., og han ventes ikke tilbage til mandagens kamp imod Östers. Lidt af et slag for topholdet, der har nydt godt af de mange mål. Hans erstatning helt i front bliver efter alt at dømme Perparim Beqaj, der overtog pladsen på toppen, da Seljmani udgik i seneste kamp. Dette gjorde han med bravour, og han kom på tavlen efter en kontra sidst i kampen.

Beqaj er oppe på fire scoringer i 13 kampe i denne sæson, hvor han har stået lidt i skyggen af Seljmani. Nu får han dog chancen for at bevise sig helt i front, og med scoring i hver af de seneste to kampe, må selvtilliden være i top. Offensivspilleren er da heller ikke helt uvant med at score mål på dette niveau og i sidste sæson blev det til 8 scoringer på 28 kampe for Varberg.

Mandagens gæstende mandskab topper Superettan efter en forrygende sæson, hvor de gik igennem de første 12 runder uden at lide et eneste nederlag. Dette kom så desværre i seneste runde, hvor Jönköpings blev en for stor mundfuld i den svære udekamp på Stadsparksvallen. 

Omvendt var det dog 13. kamp i træk, i denne sæson, at Varberg kom på tavlen. Offensiven har været forrygende og med 27 scoringer snitter de mere end to mål pr. kamp i sæsonen. 

Dette står i skærende kontrast til Östers, som ligger og roder rundt under nedrykningsstregen, og kun har samlet 10 point sammen i de første 12 kampe (1-7-4). Östers har tilladt modstanderne at score i 9 af disse 12 kampe, og ligner et hold, der skal stå meget tidligt op, hvis de vil snyde topholdet for point i denne kamp. 

Tippet 24/06-2019, 06:23
Opdateret 24/06-2019, 21:23