Eksperten: Steffen Dam
Dato: Torsdag d. 28/05-2020, 20:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Stuttgart - Hamburger SV
Liga: Tyskland, 2. Bundesliga
Udfald: X
Units: 2
Odds: 3.50
Chancevurdering: 30%
Spilbar ned til: 3.33
Betvalue: 105%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

Usædvanligt vigtig kamp i toppen af 2. Bundesliga, hvor et nederlag kan vise sig fatalt, og af samme grund virker det til den friske side at komme ud med så højt et odds på en pointdeling imellem de to hold. Begge hold har mange dygtige offensive spillere, og i hvert fald i starten må man forvente, at begge hold vil gå efter sejren, men står det uafgjort et stykke ind i anden halvleg, kan det gå i stå.

Starter vi med Stuttgart, så har de så langt fra ramt formen efter corona-pausen. Defensivt har de deres udfordringer, mens de offensivt skaber meget - uden dog at være dygtige nok til at udnytte de chancer, de får. Begge kampe siden corona-pausen er tabt, og nok er de hjemme denne gang, men det betyder ikke alverden i og med, at stadion denne gang er gabende tomt.

Hamburger SV kom flyvende ud til topopgøret mod Bielefeld, men som kampen skred frem, blev de mere og mere tilfredse med det ene point, og netop uafgjort vil være fremragende for dem. Man slutter med fire hjemmekampe i de sidste seks kampe, mens den ene udekamp er mod den corona-ramte bundprop fra Dynamo Dresden, så gæsterne er lykkelige for uafgjort.

Den omvendte kamp mellem de to hold var en åben slagudveksling, der blev 6-2 til HSV, men det var i begyndelsen af sæsonen - nu spidser det mere til, og det kan som kampen skrider frem, give et mere nervøst kampbillede, da de to mandskaber er de to store favoritter til at rykke op, og alt andet end en oprykning vil være at betragte som en eklatant fiasko.

Oveni kan Stuttgart have lidt trætte ben, efter de måtte spille over en halvleg i undertal i Kiel og nu skal spille tredje kamp på 11 dage efter den lange corona-pause. Sikkert er det, at den offensive midtbanemand Daniel Didavi har karantæne efter det røde kort, ligesom Akatan Karazor også er ude på den konto efter sit femte gule kort. HSV bør kunne komme med samme hold som sidst.

Er man mindre risikovillig, kan man også godt forsvare et spil på ”HSV +0,5 asian” ud fra de givne omstændigheder, men værdien synes at være en lille smule højere på krydset. 

Tippet 24/05-2020, 23:30
Opdateret 28/05-2020, 23:40