Eksperten: Barton
Dato: Onsdag d. 27/05-2020, 20:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Union Berlin - Mainz
Liga: Bundesliga
Udfald: Over 30 booking points
Units: 2
Odds: 1.80
Chancevurdering: 59%
Spilbar ned til: 1.69
Betvalue: 106%
Bookmaker: https://bit.ly/37gNy5C
Resultat: VUNDET

Vigtig kamp for begge mandskaber der bestemt ikke er ude af nedrykningskampen.

Inden dette opgør ligger Mainz tre point foran Fortuna Dusseldorf, som ligger på den plads som giver omkampe om at forblive i rækken. Mens der kun er fem point ned til Werder Bremen, som ligger på en direkte nedrykningsplads.

Kun tre point længere fremme end Mainz ligger dagens modstander fra Union Berlin, så med kun seks point ned til "playoff pladsen om nedrykning" så er man ikke sikret endnu en sæson i den bedste række.

Derfor er det også to hold som ikke må tabe her. Mainz skal helst have point, hvis de vil ligge lidt afstand til de andre bundhold.

Her skal vi ud på et spil på at der kommer over 30 booking points ved Betfair. Gult kort giver 10 point, mens at direkte rødt giver 25 point.

Begge hold ligger i top 10 hvad angår modtaget kort. Union Berlin ligger otte på den liste, mens at Mainz ligger nummer syv.

De to hold har næsten hentet identisk lige mange kort. Union Berlin står noteret for 54 gule kort samt fire røde, mens at Mainz har hentet 54 gule kort samt tre røde kort.

Første opgør mellem de to hold endte med fem gule kort.

Med tanke på kampens betydning og at ingen af de to hold må tabe her, så kan der sagtens falde kort.

Det er selvfølgelig ikke et plus for spillet, at der ingen tilskuere er til kampen, da de netop giver den ekstra intensitet som kan ophidse spillerne.

Betfair er dog noget skævt ude i forhold til andre bookies som ligger med odds 1,55-1,65.

Tippet 27/05-2020, 02:14
Opdateret 27/05-2020, 22:08