Eksperten: Barton
Dato: Onsdag d. 27/05-2020, 20:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Union Berlin - Mainz
Liga: Bundesliga
Udfald: Mainz over 10 booking points
Units: 2
Odds: 1.60
Chancevurdering: 65%
Spilbar ned til: 1.54
Betvalue: 104%
Bookmaker: https://bit.ly/37gNy5C
Resultat: VUNDET

Vigtig kamp for begge mandskaber der bestemt ikke er ude af nedrykningskampen.

Inden dette opgør ligger Mainz tre point foran Fortuna Dusseldorf, som ligger på den plads som giver omkampe om at forblive i rækken. Mens der kun er fem point ned til Werder Bremen, som ligger på en direkte nedrykningsplads.

Kun tre point længere fremme end Mainz ligger dagens modstander fra Union Berlin, så med kun seks point ned til "playoff pladsen om nedrykning" så er man ikke sikret endnu en sæson i den bedste række.

Derfor er det også to hold som ikke må tabe her. Mainz skal helst have point, hvis de vil ligge lidt afstand til de andre bundhold.

Kigger man på tallene for denne sæson, så har Mainz spillet 27 kampe i Bundesligaen. Ud af disse 27 kampe, så har man fået over 10 booking points i 18 af dem.  Man fik godt nok ikke i det omvendte opgør, da den sluttede med 4-1 i kort til Union.
Men nu er Mainz ved at være godt presset i bunden af rækken, og skal til at hente point. Det kan betyde at man vil gå mere til den.  Mainz ligger i forvejen i top10 hvad angår modtaget kort og snitter over 1,5 kort pr. kamp.

Mainz´s to kampe efter pausen har de fået fem gule kort. Det blev til to stks imod Køln, mens at man hentede tre imod Leipzig.

Det er selvfølgelig ikke et plus for spillet, at der ingen tilskuere er til kampen, da de netop giver den ekstra intensitet som kan ophidse spillerne.

Kampen er vigtig især for Mainz, som skal til at hente point. Det kan betyde flere kort end normalt.


Tippet 27/05-2020, 02:22
Opdateret 27/05-2020, 22:23