Tipster: Steffen Dam
Date: Onsdag d. 14/10-2020, 20:45
Sport: Fodbold
Event: Portugal - Sverige
League: UEFA Nations League
Bet: Under 2,5 mål
Units: 3
Odds: 1.72
Chance assessment: 62%
Correct odds: 1.61
Betvalue: 107%
Bookmaker: 365
Result: TABT

Hurtig analyse, da markedet er på vej nedad. Cristiano Ronaldo er testet positiv for coronavirus, og derfor pillet ud af den portugisiske trup til dette opgør. Det skal i sagens natur være et stort plus for et spil på få mål i kampen, da hans betydning for Portugal næsten ikke kan overvurderes. I forvejen har man her i oktober måned spillet to målfattige kampe - faktisk endte kampene mod Spanien og Frankrig begge 0-0 i opgør, der ikke var voldsomt sindsoprivende.

Sverige er pressede efter de har tabt alle deres tre kampe hidtil i Nations League, men spillestilen under Janne Andersson ændres næppe - man arbejder ud fra et stærkt kollektiv og en stram organisation og håber så primært på at kunne straffe modstanderne på omstillinger eller dødbolde, og det bliver sjældent specielt målrigt.

To af holdets tre kampe post corona er gået under denne mållinje, og senest mod Kroatien skulle der en stor defensiv fejl til af Pontus Jansson, før kampen gik over denne linje med 2-1 til Kroatien. Uafgjort vil i øvrigt være et fint resultat for Sverige, da det for dem handler om at hente Kroatien i spillet om at undgå sidstepladsen i gruppen.

Et argument imod spillet er, at Portugal bør gå hårdt efter sejren, hvis de skal følge med Frankrig i spillet om at vinde gruppen, men det kan stadig godt blive svært at nedbryde den svenske defensiv uden holdets altoverskyggende offensive stjerne, og til de nuværende odds skal der stadig være fin værdi at hente på maksimalt to scoringer i denne kamp.

Tippet 13/10-2020, 16:56
Opdateret 15/10-2020, 14:35