Eksperten: Jens Boye
Dato: Mandag d. 26/10-2020, 20:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Leverkusen - Augsburg
Liga: Bundesliga
Udfald: Augsburg (Asian Handicap +1)
Units: 5
Odds: 1.83
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 106%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

Chancevurdering for 1X2 (0-1): 30-27-43. Det giver en bet value på 105,69 for dette asian handicap-spil. Fuldt odds (1,83) hvis Augsburg vinder eller får uafgjort. Odds 1,0 ved hjemmesejr på eet mål.

Spilbar ned til odds 1,7. Unibet, 888sport, MrGreen og LeoVegas har odds 1,79. NordicBet 1,78.

Transferstyrkede Augsburg har vist gode ting i sæsonstarten og kan meget vel drille storklubben Leverkusen der har været tung offensivt og døjer med et hårdt program.

Et sommertransferstyrket (og siden marts trænerstyrket; Heiko Herrlich) Augsburg-hold åbnede den nye sæson på flot vis med to sejre (inkl mod Dortmund) og en uheldig uafgjort i Wolfsburg. Sidste lørdag blev det til tab, 0-2, mod Leipzig, men dels er østtyskerne vældigt stærke, dels var augsburgerne svækkede af skader, sygdom og landsholdstræthed.

Alligevel var sydtyskerne defensivt solide i 1. halvleg, og det kan målmand Gikiewicz (hentet i sommer i Union Berlin) & Co meget vel tage med til Leverkusen – startstyrket af venstreback Iago (syg mod Leipzig hvor danske Mads Pedersen udfyldte pladsen på nogenlunde, men ikke decideret overbevisende vis) og defmidtbanemand Gruezo.

De kan desuden have en del mere at byde på offensivt. Nu bør angriber Niederlechtner nemlig være helt fit for fight, ligesom kollega Jensen (fra Finland) bør have friskere ben. Det giver bedre muligheder for afspil fra dygtige Caligiuri (hentet i Schalke) og fx talentfulde Vargas.

Angriber Finnbogason er ukampdygtig, som mod Leipzig, men islændingen (der tidligere har scoret flittigt for Augsburg) har kun været indskifter hidtil i denne sæson, ligesom han primært var det i 19/20.

Leverkusen-offensiven er tydeligt mærket af sommersalget af Jahrhunderttalent og topscorer Havertz. Har produceret få chancer og kun scoret 3 mål i de første 4 kampe. I seneste rundes 0-1-sejr (Leverkusens første sejr i denne sæson) hos kriseramte Mainz manglede den stærke sommertilgang i angrebet Schick (afløser Alario scorede dog et sjældent mål). Tjekken når måske at blive klar til mandagens opgør, men det er bestemt ikke sikkert. Formen er i givet fald næppe i top.

Defensivt har Leverkusen derimod virket pålideligt med blot to mål imod. Bl.a. pga klassekeeper Hradecky, men også pga et solidt forsvar styret af rutinerede Sven Bender. Langsom, men forudseende. Sommertilgangen på højreback, Arias, blev alvorligt skadet i landskampstjeneste i forrige uge, men man har stadig Bender-tvilling Lars til pladsen. Men det er værd at bemærke at Leverkusen spiller EL-kamp mod franske Nice denne torsdag (og hos Slavia Prag næste torsdag). Hårdt program der kan tære på bl.a. brødrene Bender.

Og hvad med def-midtbanemand Aranguiz der blev skadet og måtte lade sig udskifte halvvejs mod Mainz? Eller med midtbanetalent Wirtz der missede Mainz pga en skade? De må regnes som tvivlsomme mod både Nice og Augsburg.

Med eller uden Aranguiz og Wirtz har Leverkusen en stærk trup der bl.a. tæller Demirbay, Bellarabi, Bailey og lynhurtige Diaby. Men her og nu ligner Augsburg en pænt stor mundfuld.

Tippet 20/10-2020, 17:27
Opdateret 26/10-2020, 23:36