Eksperten: Jens Boye
Dato: Søndag d. 25/10-2020, 13:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Lens - Nantes
Liga: Frankrig, Ligue 1
Udfald: Nantes (Asian handicap +0,25)
Units: 4
Odds: 2.06
Chancevurdering: 51%
Spilbar ned til: 1.96
Betvalue: 105%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: ANNULLERET

Chancevurdering for 1X2: 41-31-28. Dvs en bet value på 105,11 for dette asian-spil der hos Bet365 hedder 0.0, +0,5. Fuldt odds (2,06) ved udesejr. Halvt odds (1,53) for uafgjort.

Odds 2,02 hos Unibet, 888Sport, LeoVegas, MrGreen.

Nantes imponerede med hurtige omstillinger i 3-1-sejren over Brest og kan meget vel også boltre sig mod Lens hvor kreatør Kakuta & Co har det med at tage en del chancer i opspillet.

Efter en række gode indsatser tabte Lens lokalderbyet hos Lille med 4-0; et nederlag præget af diverse fravær. Den situation ser ikke bedre ud nu.


Stadig ude er angriber/delt topscorer Ganago, def-midtbanemand Fofana og venstreback Sylla. Midterforsvarer Medina er tilbage efter karantæne, men ny i skammekrogen er kollega Gradit (samt højreback-afløser Michelin).

Nantes har skadestvivl om den nytilkomne angriber Augustin (som uanset er et stykke fra startopstillingen; unge Kolo gør det flot) og def-midtbanemand Chirivella. Sidstnævnte kan undværes; han var holdets ringeste mod Brest og kan afløses af fx teknisk dygtige Louza. Samtidig kan offensiven så gøres endnu stærkere. Louza var nemlig højre-offensivmand mod Brest, mens den normale starter på de´n plads, Coco, var flyttet til venstre for at give Simon (stort potentiale, men formdyk på det seneste) en pause. Coco var fremragende (ligesom kreatør Blas), og det vil han nok også være hvis han flyttes tilbage til højre. Venstrepladsen kan Simon få tilbage; han virkede nemlig veloplagt da han blev skiftet ind; han havde vist bare brug for et skub.

I midterforsvaret har Nantes dygtige Girotto tilbage. Han er dog også en mulighed på def-midtbanen (hvor han oprindeligt spillede) som afløser for Chirivella. Sommertilgang Castellette gjorde det nemlig flot på Girottos plads som højre-midterforsvarer. Lige som den helt nytilkomne Corchia gjorde det på højreback.

Venstreback Traoré er muligvis klar efter coronakarantæne, men ellers er Fabio en kompetent afløser.

Tippet 22/10-2020, 18:44
Opdateret 26/10-2020, 14:49