Tipster: Steffen Dam
Date: Lørdag d. 21/11-2020, 16:00
Sport: Fodbold
Event: Burton - Northampton
League: England, League One
Bet: 2-tal
Units: 3
Odds: 3.00
Chance assessment: 36%
Correct odds: 2.78
Betvalue: 108%
Bookmaker: 365
Result: VUNDET

Burton er inde i en rigtig dårlig periode. Hele 13 kampe i alle turneringer er man uden sejr, og opladningen til denne kamp kunne næsten ikke være værre. Truppen er nemlig blevet ramt af corona, og selv om fire af spillerne er blevet raskmeldte igen, har det i sagens natur ikke været nogen optimal opladning for Burton. Colin Daniel og Kieran Wallace var dog stadig positive med corona og er derfor ikke med, topscorer Kane Hemmings blev skadet senest, mens Sam Hughes så rødt mod Hull og er derfor i karantæne hér.

Specielt tabet af Kane Hemmings er mærkbart, for han har scoret næsten halvdelen af holdets mål, og derfor er det meget svært at se, hvorfor de skal være favoritter i denne kamp med tanke på, at fordelen af hjemmebane er noget mindre i disse tilskuerløse tider. Northampton hører godt nok til i den tunge ende af rækken, men de har præsteret bedre end de ligger, hvis vi ser på "expected points", hvor de er bedst af de ni nederste hold og faktisk også bedre end topholdet Charlton.

Det skal dog med, at de har været dårlige i deres to seneste kampe - først mod Oxford City fra den sjettebedste række i pokalen og derefter mod Accrington Stanley. Men de kan komme i stærkeste opstilling og har oveni hentet Ricky Holmes tilbage, som for fire år siden var en stor succes i klubben og efter et par kampe på bænken burde han være klar til at starte inde. Derfor virker udesejren i denne kamp som et ganske udmærket langskud.

Tippet 21/11-2020, 11:23
Opdateret 21/11-2020, 20:21