Eksperten: Jens Boye
Dato: Lørdag d. 28/11-2020, 15:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Augsburg - Freiburg
Liga: Bundesliga
Udfald: Augsburg
Units: 3
Odds: 2.50
Chancevurdering: 42%
Spilbar ned til: 2.38
Betvalue: 105%
Bookmaker: http://bit.ly/2tFRJWj
Resultat: TABT

Odds 2,48 fås hos Unibet, 888Sport og MrGreen. 2,45 hos Danske Spil.

Augsburgs form og moral virker markant bedre end Freiburgs, og hjemmeholdet bør gode sejrschancer i dette sydtyske opgør. (Et decideret lokalderby er det ikke; der er 355 km mellem Augsburg i Bayern og Freiburg i Baden-Württemberg.)

Augsburg tankede moral med 1-1-resultatet hos stærke Gladbach (der manglede et par stamspillere og startsparede topscorer Thuram, men han kom skam ind). Augsburgerne kom bagud, men fik udlignet til sidst – endda 10 mod 11 efter udvisning af indskiftede Framberger der fik to gule kort på fem minutter, det sidste i 66.

Højrebacken har karantæne nu, men afløser Gumny er talentfuld og gjorde det ok mod Glacbach.

Augsburg kan både højpresse og stå kompakt – og er god til at slå kraftfulde kontraer. Klubben er blot 2-0-2 på eget græs i denne sæsonstart, men nederlagene er kommet mod tophold Leipzig samt Hertha (der har højt topniveau). 2-0 over Dortmund og 3-1 over Mainz var gode sejre.

Og Freiburg er hverken Hertha, Leipzig eller Dortmund. Kan snarere sammenlignes med Mainz – bortset fra at Mainz lige nu virker klart mere formstærk.

Freiburg er uden sejr siden en heldig gevinst i Stuttgart i første runde. Dvs syv sejrsløse kampe hvoraf seneste tre er tabt. Klart. Senest 1-3 hjemme mod netop Mainz. Og vi taler om Freiburg der normalt er klart stærkere hjemme end ude. Jep, klubben har faktisk fået point i to af fire udekampe i denne sæson, men begge var yderst heldige. Som nævnt mod Stuttgart, men 1-1 hos Union Berlin var også ufortjent.

Freiburg er ikke uden evner – angriber Petersen er ganske giftig, fx, og sommertilgangen af Santamaria har styrket den defensive midtbane (han kostede dog et mål mod Mainz). Men sommeren betød også farvel til angriber Waldschmidt, midterforsvarer Koch og målmand Schwolow, og det er alt i alt et Freiburg-hold der virker markant svagere end i sidste sæson. Også fordi midtbanemand Haberer har været ukampdygtig hele efteråret, og kollega Höfler er formsvag.

Tippet 24/11-2020, 13:29
Opdateret 29/11-2020, 00:53