Eksperten: Jens Boye
Dato: Lørdag d. 28/11-2020, 18:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Borussia Mönchengladbach - Schalke 04
Liga: Bundesliga
Udfald: Gladbach (asian handicap -1,5)
Units: 4
Odds: 2.05
Chancevurdering: 50%
Spilbar ned til: 2.00
Betvalue: 103%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Odds 2,05 hos Unibet, 888Sport.

Odds er faldet, men Schalkes problemer er også taget til.

Gladbach har hårdt program; spillede CL i midtugen. Men det blev til en nem storsejr til Die Fohlen. Det gjorde det ikke i sidste weekends hjemmekamp mod Augsburg (1-1), men augsburgerne er nok lige nu en noget hårdere modstander end kriseramte Schalke.

Klubben fra Gelsenkirchen ligger sidst med blot 3 point for 8 kampe, og senest blev det 0-2 hjemme mod Wolfsburg. Der simpelthen var et bedre hold; organiseret og motiveret. Det kan Gladbach også bryste sig af at være.

Schalke, derimod... Der har i ugens løb været mytterilignende tilstande i spillertruppen, og det har resulteret i fyring af veteran-angriber Ibisevic, samt suspension af midtbanemand Bentaleb og offensivmand Harit. Det er kun de to sidstnævnte der har været hyppige startere i denne sæson (og kun Harit startede inde mod Wolfsburg), men alligevel: En svækkelse af holdet og et udtryk for at stemningen er på lavpunktet i Gelsenkirchen.

Dertil kommer skaderne: I forvejen manglede forsvarsfyrtårnet Sané; nu må holdet også undvære centreforward Paciencia og nok også venstreback Oczipka. Fløjspiller Matondo er nok også stadig ukampdygtig. Desuden tvivl om angriber Kutucu (indskifter).

Hos Gladbach kan venstreback Bensebaini (corona) meget vel stadig være ude, men Wendt er en habil erstatning. Offensivmand Hoffmann er stadig ukampdygtig, men truppen bugner med dygtige offensivfolk.

Tippet 26/11-2020, 11:50
Opdateret 29/11-2020, 00:20