Tipster: Steffen Dam
Date: Torsdag d. 26/11-2020, 18:55
Sport: Fodbold
Event: Braga - Leicester
League: Europa League
Bet: X
Units: 2
Odds: 3.75
Chance assessment: 29%
Correct odds: 3.45
Betvalue: 109%
Bookmaker: https://bit.ly/2Zi1MoG
Result: VUNDET

Topopgør i gruppe G, hvor uafgjort virker som et velbetalt ud. Braga var ikke i nærheden af point i den omvendte kamp, men hjemme er de normalt ret stærke - selv i de tilskuerløse tider har de gjort det fint med blot ét nederlag hjemme post corona i alle turneringer.

I den hjemlige liga går det forrygende med fem sejre i træk, hvor sejren ude over Benfica var den hidtil bedste præstation lige før landskampspausen. Efter pausen slog man Trofense i pokalen efter en lidt mere svingende indsats, men her spillede man også med flere reserver for at have friske ben til denne kamp.

Leicester har roteret en del i Europa League, men det har ikke betydet dårlige resultater - tværtimod. Med tre sejre i tre mulige lever de fint med uafgjort i denne kamp, da det næsten vil sikre videre adgang og reelt også førstepladsen med uafgjort i denne kamp.

Begge hold er en smule svækkede. Braga har David Carmo i karantæne, mens Francisco Moura og Nico Gaitan begge er skadede, mens Leicester stadig er uden de skadede profiler Ricardo Pereira, Caglar Söyüncü og Wilfried Ndidi, mens Timothy Castagne heller ikke forventes at spille.

Med tanke på, at begge hold bør være meget tilfredse med en pointdeling, giver det i hvert fald ikke den store mening, at krydset giver en ”normal” betaling.

Tippet 26/11-2020, 16:21
Opdateret 26/11-2020, 23:17