Tipster: Steffen Dam
Date: Torsdag d. 26/11-2020, 21:00
Sport: Fodbold
Event: Tottenham - Ludogorets
League: Europa League
Bet: 2-tal (+asian 2,5)
Units: 3
Odds: 2.01
Chance assessment: 53%
Correct odds: 1.89
Betvalue: 107%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Result: TABT

Tottenham skal selvfølgelig være klare favoritter i denne kamp, men alligevel synes værdien at være på de bulgarske gæster. Sagen er nemlig den, at Tottenham møder Chelsea i en meget vigtig kamp i Premier League og derfor må man næsten forvente, at Tottenham kommer med mange reserver til denne kamp. De har godt nok kun seks point for de første tre kampe, så der er selvfølgelig grænser for, hvor meget de kan sælge denne kamp, men de kommer næppe til at bruge unødige kræfter på kampen.

Værterne kommer stadig med et stærkt hold med blandt andre Gareth Bale på holdkortet, men ud fra de forudsætninger er det svært at se Tottenham være så store favoritter mod det bulgarske mandskab. Ludogorets har været ramt af corona, men så vidt vides skulle alle de positivt testede nu være negative og klar til kamp. Derfor er man i mere eller mindre stærkeste opstilling udover langtidsskadede Wanderson, forudsat at de corona-positive spillere har fået tilladelse til at spille efter deres negative test.

Ludogorets har tabt de tre første kampe i gruppespillet og har derfor næsten udspillet deres rolle, men de har ikke tabt én eneste af kampene med mere end to mål, som dette handicap dækker over, og selv hvis de kommer bagud må man formode, at de bliver ved med at kæmpe for et hæderligt resultat i hvad der for flere af spillerne bliver karrierens største kamp og i hvert fald offensivt har man gjort det ganske fint i gruppen og scoret i alle tre kampe.

Sikkert er det i hvert fald, at Toby Alderweireld og Erik Lamela er ude med skader, og faktisk har Tottenham allerede i denne sæson mødt bulgarsk modstand. Det var i kvalifikationen til Europa League, hvor man knebent slog Lokomotiv Plovdiv, så mere åbenlyst er det heller ikke, at man bare kører Ludogorets over - endda på et tomt stadion, hvor fordelen af hjemmebane er mindre end normalt.

Tippet 26/11-2020, 18:04
Opdateret 26/11-2020, 23:18