Tipster: Steffen Dam
Date: Tirsdag d. 01/12-2020, 21:00
Sport: Fodbold
Event: Atletico Madrid - Bayern München
League: Champions League
Bet: Under 4,5 kort
Units: 3
Odds: 1.60
Chance assessment: 66%
Correct odds: 1.52
Betvalue: 106%
Bookmaker: Danske Spil
Result: VUNDET

Det skal være en rigtig fin betaling på maksimalt fire kort i kampen mellem Atletico Madrid og Bayern München. Det lyder umiddelbart som en intensiv kamp, men tingene er anderledes denne gang. Bayern München er allerede videre, og derfor handler det primært om at komme fra denne kamp uden skader og karantæner og det vil derfor overraske noget, hvis de kommer til at trække en masse kort i denne kamp.

Faren er selvfølgelig, at der kommer en masse overtændte reserver ind som skal bevise deres værd - men Marc Roca er i karantæne efter rødt kort mod Salzburg, så han kommer i hvert fald ikke ind og ødelægger dette spil, og hovedparten af de forventede startere er folk, som næppe går ud og går amok rent tændingsmæssigt i en for dem ligegyldig kamp. For Atletico er sagen selvfølgelig en anden i og med, at de gerne skal vinde for at sikre sig videre deltagelse i Champions League.

Mindre kan dog også gøre det - uafgjort kan også vise sig at være et fint resultat, alt afhængig af hvordan det går i Moskva, hvorfor de næppe heller kommer ud og smadrer igennem fra kampstart. Kampens dommer er Clement Turpin, som i sine seneste 10 kampe i Champions League er gået under denne kortlinje seks gange. Værd at bemærke er det dog, at han primært giver mange kort i de afgørende knald eller fald-kampe samt Real Madrid mod Inter i dette gruppespil, hvor der var meget på spil for begge hold.

Det bør blive en lavintens kamp uden voldsomt mange frispark og deraf følgende kort, og bemærkes skal det også, at begge Atleticos hjemmekampe er gået noget under denne kortlinje med henholdsvis nul og tre kort.

Tippet 01/12-2020, 17:44
Opdateret 01/12-2020, 22:59