Tipster: Jens Boye
Date: Søndag d. 13/12-2020, 15:00
Sport: Fodbold
Event: Brest - Reims
League: Frankrig, Ligue 1
Bet: Under 2,5 mål
Units: 4
Odds: 1.98
Chance assessment: 52%
Correct odds: 1.92
Betvalue: 103%
Bookmaker: https://shorturl.at/ceS12
Result: TABT

Odds 1,96 fås hos Unibet, 888Sport, LeoVegas, MrGreen, 1,95 hos bwin og ComeOn.

TIPPET GÅR PÅ UNDER (jeg lagde det fejlagtigt ud som Over).

To hold der begge har dynamiske omstillinger som spidskompetence. Det organiserede angrebsspil er tungere, ret forsigtigt, og det kan blive en skyttegravskrig (på en regntung og vindomsust bane i Bretagne) hvor der satses meget lidt for at undgå at give modstanderen kontrachancer. Som i sidste sæson hvor begge indbyrdes kampe endte 1-0 (martsmødet i Reims kunne dog godt have indeholdt et mål mere).

Begge hold producerede meget lidt i sidste weekend. Brest i 1-0-nederlaget i Bordeaux, Reims i 0-0 hjemme mod Nice.

Jeg har nævnt omstillinger som en risikofaktor. En anden er dødbolde hvor begge hold har vist svaghedstegn i denne sæson. Men hverken Brest eller Reims har for vane at smide alle tøjler hvis de skulle komme bagud. En eventuel offensiv er typisk kontrolleret.

Brest har lukket mange mål ind i denne sæson (flest i L1, faktisk, dog delt med fire andre) og tilladt en del chancer (syvendeflest) – burde således have indkasseret flere end eet mål mod Bordeaux - men er her oppe mod en Reims-offensiv der har produceret femtefærrest chancer i ligaen. Især på det seneste har det set skidt ud for Champagne-klubben. Efter vanvidskampen i Lens (4-4) er Reims gået målløs fra banen i tre opgør i træk med xG-tallene 1,05 og 0,33 og 0,51.

Reims har en stærk angriber i Dia (hurtig og fysisk intimiderende; især svær at tøjle når Reims omstiller), og venstrefløj Zeneli har opadgående formkurve (dog stadig et stykke før han er tilbage til den form han havde før han blev knæskadet), men kreative Berisha og skudstærke Cararo har døjet med at få tingene til at glide. Bredden halter også. Purunge Touré er en talentfuld angriber, men tager alt for mange dårlige beslutninger.

Reims skal passe på med at tabe bolden, for Brest har en hurtig kontrafase hvor backs, især venstremand Perraud, er gode til at støde med frem – men Reims-forsvaret og midtbanen tager ret få chancer, og når fx Zeneli udfordrer og evt taber bolden, er der typisk dækning bagved. Det skal i øvrigt også med at Brest har været over-effektiv: 21 scorede mål er ganske flot, men ifølge xG skulle det snarere have været 16.

Brest skulle have alle stamspillere klar. Hos Reims er defmidtbanemand Cassama klar efter karantæne (mens kollega Chevalerin nok stadig er ukampdygtig pga skade), men startparret på den bageste midtbane er nok stadig Berisha og Munetsi. OPDATERING lørdag aften: Reims-offensivmand Cafaro misser kampen.

Vejret: Vejrudsigten for søndag i Brest siger regn og stærk vind. Til gengæld ikke synderligt koldt; mellem fem og 10 grader, nok.

Tippet 11/12-2020, 14:53
Opdateret 13/12-2020, 18:24