Tipster: Jens Boye
Date: Onsdag d. 16/12-2020, 21:00
Sport: Fodbold
Event: Monaco - Lens
League: Frankrig, Ligue 1
Bet: Over 2,5 mål
Units: 5
Odds: 1.72
Chance assessment: 60%
Correct odds: 1.67
Betvalue: 103%
Bookmaker: 365
Result: VUNDET

Odds 1,7 fås hos Cashpoint, Unibet, 888Sport, LeoVegas, MrGreen.

Efter to nederlag i træk mod Lille og Marseille vil Monaco med al sandsynlighed gå benhårdt efter sejren mod en oprykker, og det kan give plads til farlige Lens-kontraer.

Samtidig er Lens-forsvaret ikke særligt solidt. Det lykkedes at holde lagenet rent i seneste udekamps 0-2-sejr over Rennes, men bretonerne har offensive problemer. I sidste weekend tabte Lens 2-3 hjemme mod Montpellier, og nu må holdet endda undvære forsvarskrumtap Badé. Afløser Fortes er rutineret, men har ikke Badés klasse. Højremidterforsvarer Gradit er tilbage, men det styrker nok offensiven mere end defensiven; han er vældigt glad for og også ganske dygtig til at gå med frem. Tilbage er også defmidterforsvarer Doucouré, men idealstartparret er nok Cahuzac og Fofana (det kan dog være at sidstnævnte får en puster) – bagved kreatør Kakuta der fodrer de hurtige og giftige angribere.

Monaco er nok stadig uden målmand Lecomte. Nok også stadig uden spilfordeler Fabregas, men han er alligevel mest at regne som indskifter. Det primære problem for monegaskeroffensiven er at angrebslynet Ben Yedder er et stykke fra topformen, men han tager en del fokus og skaber dermed plads til den formstærke makker Volland. Bemærk også angrebstalent Pellegri der typisk er god for en energisk indskiftning.

Hvad sker der hvis monegaskerne kommer foran? De graver sig næppe ned; det ville ligne dem dårligt ikke at gå efter yderligere scoringer.

Tippet 14/12-2020, 18:32
Opdateret 16/12-2020, 22:58