Tipster: Steffen Dam
Date: Lørdag d. 02/01-2021, 16:00
Sport: Fodbold
Event: Wycombe - Middlesbrough
League: England, Championship
Bet: 1X (asian +0,5)
Units: 3
Odds: 1.96
Chance assessment: 55%
Correct odds: 1.82
Betvalue: 108%
Bookmaker: 365
Result: TABT

Bundholdet Wycombe er af alle eksperter spået en nedrykning, men efter en katastrofal start på sæsonen, har man spillet sig noget op i takt med, at de skadede spillere er blevet klar og man har vænnet sig til tempoet, og det er i hvert fald svært at se, at de skal være så undertippede i denne kamp. Man startede nemlig ud med at tabe syv kampe på stribe, men siden da har man hentet point i ni af de efterfølgende 15 kampe, og kun ét af nederlagene i den periode har været på mere end ét mål, så Wycombe har været med i nærmest alle kampe siden den elendige start.

Senest leverede man så en af sæsonens bedste præstationer, da man fortjent slog Cardiff. Et af holdets problemer har været skader til flere bærende spillere, og det er der ikke råd til, når man har rækkens smalleste trup, men nu er alle mand endelig til rådighed, og det var til at se. Holdets sommerindkøb Ryan Tafazolli, Anis Mehmeti, Daryl Hogan og Uche Ikpeazu kunne nu starte samtidig, og førstnævnte markerede sig da også med et mål. Det var ikke fordi, at Wycombe havde bolden så meget i den kamp, men de var farlige, når de så fik den.

Kigger man på "expected goals", har Wycomce endda fået færre point end de burde og har set over hele sæsonen ikke klaret sig så meget dårligere end Middlesbrough. Netop Middlesbrough har ambitioner om en topplacering, men de har indtil videre svinget for meget, hvor det seneste nederlag til bundholdet Sheffield Wednesday var et af lavpunkterne. Deres form på udebane er ikke god med fire nederlag i de seneste fem kampe, og de er uden et par langtidsskadede spillere samt Johnny Howson, som har startet hovedparten af kampene.

Det taler umiddelbart imod spillet, at der ikke er tilskuere til kampen. Det har der dog ikke været til hovedparten af kampene i Championship i denne sæson, men alligevel har antallet af hjemmesejre ligget på 42 procent, og i hvert fald i denne kamp bør der være en fordel af hjemmebane i og med, at der er 400 kilometer imellem de to klubber og derfor lidt af en bustur for Middlesbrough, ligesom Wycombes lille stadion selv uden tilskuere er lidt af en omvæltning for mange hold.

Selvfølgelig har Middlesbrough det bedre hold af de to. Men de har altså blot vundet to af de første 11 udekampe i denne sæson, og med tanke på de to holds seneste præstationer, virker gæsternes favoritstatus rent oddsmæssigt til at være blevet for stor.

Tippet 02/01-2021, 00:25
Opdateret 02/01-2021, 23:54