Tipster: Steffen Dam
Date: Tirsdag d. 05/01-2021, 21:00
Sport: Fodbold
Event: Marbella - Valladolid
League: Spanien, Copa del Rey
Bet: 1X (asian +0,5)
Units: 3
Odds: 2.75
Chance assessment: 39%
Correct odds: 2.56
Betvalue: 107%
Bookmaker: https://bit.ly/2Zi1MoG
Result: VUNDET

Der skal være nogenlunde muligheder for, at Marbella fra Segunda B (tredjebedste række) kan få mindst uafgjort med fra denne pokalkamp mod Valladolid fra den bedste række. For gæsterne handler denne sæson kun om én ting, og det er overlevelse i Primera Division. Derfor kommer de uden en række af de normale startere, ganske som de plejer i pokalkampene, og måske netop derfor er Valladolid da heller ikke noget pokalhold. Pudsigt nok mødte man også Marbella i sidste sæson i pokalen - dengang gik Valladolid videre efter straffesparkskonkurrence.

En lignende scenarie vil give gevinst denne gang, og selv om der ikke er tilskuere til kampen i år modsat sidste år - hvilket selvfølgelig taler imod spillet - så skal der alligevel være tale om en fordel af at spille hjemme i og med de to byer ligger i hver sin ende af Spanien med omkring 800 kilometer imellem dem. Det skal selvfølgelig også nævnes, at Valladolid med mange reserver vandt i sidste runde af pokalen med 5-0 over Cantolagua - de ligger dog i bunden af den fjerdebedste række og er derfor mindst ét niveau under Marbella.

De ligger i midten af den tredjebedste række, hvor man har taget hovedparten af sine point på eget græs. Hvor Valladolid er midt i et hårdt program med mange kampe, så har man holdt juleferie i den tredjebedse række og derfor vil det overraske meget, hvis ikke Marbella kommer i stærkeste opstilling. Det er gæsterne langt fra at være. Saidy Janko, Kiko Olivas, Marcos André, Fabian Orellana og Raúl Carnero er alle at finde på skadeslisten, og dertil kommer altså flere af de normale startere, som ikke har taget den lange tur sydpå.

Tre af de fire startende fra bagkæden i kampen mod Getafe er således med i truppen. Nacho, Jawad El Yamiq og Bruno Gonzalez kan alle følge kampen hjemme fra sofaen, og selv om hovedparten af de offensive profiler er med, så har træner Sergio antydet, at i hvert fald et par spillere fra reserveholdet får lov at starte denne kamp. Selvfølgelig har Valladolid mere individuel klasse end Marbella og skal da også være favoritter, men overraskelsen virker ikke så langt væk, som oddsene umiddelbart viser.

Tippet 05/01-2021, 16:05
Opdateret 06/01-2021, 00:21