Tipster: Steffen Dam
Date: Fredag d. 08/01-2021, 18:30
Sport: Fodbold
Event: Karlsruhe - Greuther Fürth
League: Tyskland, 2. Bundesliga
Bet: Over 2,5 mål
Units: 3
Odds: 1.65
Chance assessment: 65%
Correct odds: 1.54
Betvalue: 107%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Result: VUNDET

Der bør være lagt op til mål i aften i Karlsruhe, da det er to af de bedre offensive og knap så gode defensive hold, der her tørner sammen. Begge hold har spillet ni af de første 14 kampe over denne mållinje, hvilket allerede dér indikerer værdi, og oveni har formen i den grad peget i retning af mål. Otte af Karlsruhes ni seneste kampe, heraf de fem seneste, er alle gået over denne mållinje, mens det for Greuther Fürth er otte af de 10 seneste kampe, der er gået over linjen, heraf fire kampe i træk med mindst tre mål.

Gode grundforudsætninger gør det ikke alene, men går man bag tallene, bliver det ikke mindre interessant med et spil på mål i denne kamp. Greuther Fürth er nemlig det hold i hele rækken, der skaber flest store chancer og er også det hold med det højeste "expected goals (XG)" alle med imponerende 27,9 efter blot 14 kampe. Samlet set har der været 3,13 XG i deres kampe i denne sæson, og det passer også ganske godt med indtrykket, når man har set dem spille. De er virkelig gode offensivt - både i etableret spil og i omstillingerne.

Karlsruhe er heller ikke blege for at afslutte. De ligger faktisk nummer to på XG-listen med 26,8 for de første 14 kampe, så i forhold til de underliggende parametre er det faktisk rækkens to mest potente hold, vi her har med at gøre (her bruges data fra WyScout), mens Karlsruhe så rigtig nok ikke har givet vildt meget væk defensivt, men dog stadig snitter 3,07 XG per kamp. De to hold plejer også at give hinanden god underholdning - begge indbyrdes opgør i sidste sæson var chancerige og gik da også over denne mållinje. 

Værterne har karantæne til venstre back Dirk Carlson, hvilket ikke betyder alverden, da seneste kamp var hans første start i sæsonen og det normale førstevalg Philipp Heise er tilbage hér. Værre er det, at den defensive midtbanemand Lukas Frode også har karantæne, og det er i hvert fald fint for et spil på mange mål. Hos gæsterne er den startende forsvarer Mergim Mavraj fortsat ude med en skade, og ellers er det stærkeste opstilling. Det er selvfølgelig koldt, og banen i Karlsruhe er næppe fantastisk, men ellers er det svært at finde argumenter imod mange mål i denne kamp.

Tippet 08/01-2021, 15:27
Opdateret 08/01-2021, 18:59