Tipster: Steffen Dam
Date: Lørdag d. 09/01-2021, 16:00
Sport: Fodbold
Event: Exeter - Sheffield Wednesday
League: England, FA Cup
Bet: 1-tal
Units: 3
Odds: 2.15
Chance assessment: 50%
Correct odds: 2.00
Betvalue: 108%
Bookmaker: 365
Result: TABT

Corona hærger i England og således også i Sheffield, hvor Sheffield Wednesday er blevet ramt af et udbrud. For fire dage siden blev holdets træningsanlæg lukket, og i skrivende stund er det stadig ikke sikkert, hvem der bliver klar til at deltage i kampen. Sikkert er det, at holdets midlertidige manager Neil Thompson ikke er på bænken, da han er en af de positivt testede og derfor i isolation, men klubben har ikke meldt ud, hvilke af spillerne, der er udenfor - kun at det "notérbart antal spillere".

I forvejen har gæsterne været hårdt ramt af skader og er det stadigvæk. Vigtige Massimo Luongo, førstekeeper Keiren Westwood, Joost van Aken, Dominic Iorfa og Josh Windass skulle alle være ude på den konto, og mon ikke hovedparten af de tilbageværende stamspillere står over denne kamp - der er kun én ting, som det handler om for Sheffield Wednesday i denne sæson, og det er overlevelse i The Championship efter man har fået seks minuspoint på grund af rod i økonomien.

Det skal selvfølgelig med, at gæsterne er i god form og at man først spiller igen en uge inden denne kamp, men nu fire dage uden træning og formentlig et markant svagere hold end normalt er i hvert fald ikke godt nyt for Sheffield Wednesday. Exeter ligger til daglig i League Two, hvor de har været et af de bedste hold i denne sæson og kun ligger nummer 10, fordi de har spillet mellem to og tre kampe mindre end de øvrige hold i rækken. Alle deres spillere var negative i coronatest, så udover Pierce Sweeney er de i stærkeste opstilling.

Det er meget svært at sige præcist hvad gæsterne kommer med og hvad de vil med denne kamp, og det er også grunden til, at indsatsen holdes en smule nede - og der er selvfølgelig også taget højde for det i oddset i og med, at odds på Exeter er faldet en del siden nyheden om de mange coronatilfælde i Sheffield Wednesday kom frem. Men stadig synes der ikke at være justeret nok for, at det formentlig bliver med meget få førsteholdsspillere, at gæsterne skal klare denne opgave, så værdi er der stadig på Exeter.

Tippet 08/01-2021, 18:45
Opdateret 09/01-2021, 18:30