Tipster: Steffen Dam
Date: Tirsdag d. 12/01-2021, 19:00
Sport: Fodbold
Event: Unterhaching - Verl
League: Tyskland, 3. Liga
Bet: 1-tal (asian -0,5)
Units: 3
Odds: 2.50
Chance assessment: 43%
Correct odds: 2.33
Betvalue: 108%
Bookmaker: https://bit.ly/3Jf8a4J
Result: TABT

Der skal være fine chancer for, at Unterhaching henter tre point i denne kamp. Som et af relativt få hold i denne corona-tid, har Unterhaching formået at bevare sin styrke på hjemmebane, hvor man har hentet hovedparten af holdets point i denne sæson - i alt halvdelen af de otte kampe på det hyggelige stadion i denne sæson er vundet. De startede det nye år ud med at tabe en tæt kamp ude mod topholdet Hansa Rostock - og det ser ikke ud til, at man har fået nogle nye fravær i forhold til de seneste kampe.

På skadeslisten har man Marc Endres, Stephan Hain, Alexander Kaltner, Dominik Stahl og Josef Welzmüller, men de har tilsammen spillet nul minutter i denne sæson og derfor er Unterhaching i hvad der kan betegnes som absolut stærkeste opstilling før denne kamp mod Verl. Gæsterne indledte forårssæsonen med uafgjort ude mod Mannheim i en kamp, hvor man ellers var bagud med to mål ved pausen, og det kan selvfølgelig give moral at hente ét point under de omstændigheder.

Desværre for Verl kom pointet ikke uden en pris. Topscorer Zlatko Janjic var allerede meldt skadet inden den kamp (han udgik i efterårets sidste kamp og er ikke blevet klar), og mod Mannheim fik den defensive midtbanemand Julian Schwermann så et karantænegivende gult kort, mens forsvareren Barne Pernot udgik skadet og heller ikke er blevet klar. I forvejen har man i forsvaret allerede Julian Stöckner ude med en skade af stamspillerne, hvorfor holdets defensiv ser ret svækket ud og oveni må man så undvære topscoreren.

Det skal med, at Verl faktisk har hentet flere point ude end hjemme (hvilket ikke er så usædvanligt endda i disse tilskuerløse tider), men der er alligevel næsten 500 kilometer fra Verl til München-forstaden Unterhaching, hvorfor der trods alt bør være en fordel at hente på den konto for hjemmeholdet - og måske ligger forklaringen i Unterhachings stærke statistik hjemme netop i, at de fleste klubber har en ret lang tur dertil. Derfor kan et mindre spil på hjemmesejren sagtens give god mening og værdi.

Tippet 12/01-2021, 16:05
Opdateret 13/01-2021, 10:52