Eksperten: Steffen Dam
Dato: Torsdag d. 14/01-2021, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Willem II - Groningen
Liga: Holland, Æresdivisionen
Udfald: 2-tal (asian -0,5)
Units: 3
Odds: 2.20
Chancevurdering: 49%
Spilbar ned til: 2.04
Betvalue: 108%
Bookmaker: http://bit.ly/1Mr7vay
Resultat: VUNDET

Som i så mange andre ligaer er antallet af hjemmesejre faldet noget siden corona gjorde sit indtog og fjernede tilskuerne fra stadion, og af samme grund virker det mærkeligt, at man får så højt et odds på udesejren i denne kamp. Willem II er nemlig inde i en frygtelig periode. De sidste seks kampe har kastet ét point af sig, og dertil kommer et pokalnederlag til Vitesse - en oplagt grund til nedturen er, at holdet har haft en meget lang sæson, da man skulle med i Europa League-kvalifikationen også, og det har været mere end hvad den tynde trup kunne bære.

Dertil kommer, at førstemålmand Robbin Ruiter er blevet skadet, hvilket heller ikke er nogen fordel for et hold, der har set ringe ud defensivt længe. De spillede faktisk en god første halvleg senest mod Venlo, og truppen bør være til mere end en bundplacering, men lige nu præsterer den bare ikke sådan. De skal her op imod Groningen, der modsat kommer med masser af selvtillid. Fire sejre er det blevet til i de seneste seks kampe, og deres kontrabaserede stil egner sig fint til at spille på udebane, hvor de da også har klaret sig bedre i denne sæson.

Blandt andet har man slået AZ på udebane og var kun et mål dybt inde i overtiden fra også at slå Utrecht. Udover en langtidsskadet Arjen Robben, som ikke har spillet nogen rolle i denne sæson, kan man komme i stærkeste opstilling til denne kamp, og det er derfor svært at se, at de ikke skal være større favoritter her. Specielt med tanke på, at anfører Azor Matusiwa er tilbage efter tre kampe udenfor, og det er en klar forstærkning af gæsterne.

Det taler dog imod spillet, at Willem II har fået en pause omkring jul og nytår til at lade batterierne op i, og derfor bliver der også tale om et mindre spil, men værdien er der stadigvæk.

Tippet 14/01-2021, 15:02
Opdateret 15/01-2021, 00:51