Eksperten: Xavi
Dato: Torsdag d. 21/01-2021, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Ibiza - Athletic Bilbao
Liga: Copa del Rey
Udfald: Athletic Bilbao går videre
Units: 4
Odds: 1.68
Chancevurdering: 68%
Spilbar ned til: 1.47
Betvalue: 114%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: VUNDET

888sport og Leovegas med samme odds. 1,66 Nordicbet. 1,59 Cashpoint.

Bemærk value til mere end 4 units, men Indsatsen holdes lidt nede, da de tilgængelige bookies med spilbare odds næppe tillader voldsomme summer.

3. runde i Copa del Rey. 

Favoritdræberne fra ferieøen Ibiza tager imod de nykronede Super Cup-mestre fra Bilbao. 

1 kamp, forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, om nødvendigt. 

Odds er kørt meget op og ned på denne kamp, siden de kom ud, hvor Ibiza startede i +1 (asian hcp) dvs ca. 2,65 for 1X. Efter Athletic røg ud i forlænget spilletid mod Barcelona og vandt (4 dage før kampen på Ibiza) steg oddset voldsomt på Athletic, der på det højeste tidspunkt var i 2,30. Nu giver de under odds 2, men går videre oddsne er ikke helt rettet til alle steder. 

Athletic har naturligvis fejret deres Super Cup-sejr - den betyder meget for dem, men træner Marcelino, der kom til i starten af måneden lader naturligvis ikke sine spillere hvile på laurbærrene. Copa´en betyder altid meget for baskerne, da det er et af de større trofæer, som de har en ok chance for at vinde. De er i finalen fra sidste sæson, men pga Corona er den endnu ikke blevet spillet. Historisk set er de den klub i Spanien der har vundet Copa´en næstflest gange; 23, dog senest i 1984. 

Ibiza er suveræn 1´er i den 3. bedste række (bemærk der er mange 3. bedste rækker). De er bl.a. Villarreals, Valencias og Levantes andethold. De spiller deres hjemmekampe, og således også denne på kunstgræs, hvilket giver dem en lille fordel der. 

De slog et meget reservespækket Celta-hold med hele 5-2 i starten af året. Ved den lejlighed endte oddset på Celta i 1,57! Runden forinden skulle de ud i forlænget spilletid på hjemmebane for at slå Compostela ud, de ligger ligesom Ibiza i den 3. bedste række. 

Det relativt store spørgsmålstegn er naturligvis, hvor stærkt Athletic-holdet kommer. Jeg forventer dog de kommer ret stærkt og ikke tager let på den her opgave. Jeg forventer, at lukke-oddset ender noget lavere end de nuværende, hvor der er ca. 2 for udesejren. 

Athletic spiller først igen 4 dage senere i ligaen, men naturligvis trak finalen mod Barcelona tænder ud og der vil blive roteret til kampen på Ibiza, men næppe voldsomt. 

Alternativt er Bet365s nuværende 2,10 for udesejren også meget fint. 

Tippet 20/01-2021, 09:44
Opdateret 21/01-2021, 22:15