Eksperten: Jens Boye
Dato: Lørdag d. 27/02-2021, 13:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Bordeaux - Metz
Liga: Frankrig, Ligue 1
Udfald: Metz (Draw No Bet)
Units: 3
Odds: 2.58
Chancevurdering: 40%
Spilbar ned til: 2.50
Betvalue: 103%
Bookmaker: http://bit.ly/1Mr7vay

Chancevurdering for 1X2: 40-32-28. Det giver en betvalue på 104,24 for dette spil. Fuldt odds ved udesejr; odds 1,0 ved uafgjort.

Bemærk: Odds 2,58 fremkommer ved at fordele indsatsen hos NordicBet: 68,75% på 2tal til odds 3,75; 31,25% på kryds til odds 3,2. Er man doven, kan man bare snuppe "Intet væddemål ved uafgjort" hos NordicBet, samme spil, men det giver kun 2,5.

Spilbart ned til odds 2,43. Odds 2,53 fås hos Cashpoint; 2,5 hos Unibet, 888Sport, MrGreen, LeoVegas. Det rene 2tal til 3,75 giver højere værdi, men naturligvis også højere risiko.


Odds er faldet en del, men der kan stadig klemmes værdi ud her. Bordeaux er formsvag og mandefaldsramt, mens Metz er solid og kontragiftig.

Metz har længe været uden topscorer Niane og offensivkollega Nguette (samt def-midtbanemand Pajot), men har gjort det ganske glimrende i deres fravær. Stærkt tremandsmidterforsvar, angrebsdygtige wingbacks, fysisk stærke midtbanefolk, kreatørbegavelsen Boulaya samt kvikke angribere.

Der kom et (træthedsbaseret) formdyk i start-midtfebruar med to smalle liga-nederlag i træk, men i seneste weekend kom Metz tilbage på den grønne gren med fortjent 1-2-sejr i Nice.

Nu må messinerne – ud over de førnævnte langtidsskader – undvære den karantæneramte Maiga på den bageste midtbane, men det overgås snildt af Bordeaux.

Girondinerne må fortsat undvære højreback Sabaly (afløser Kwateng er ringe) samt def-midtbanefolkene Otavio og Basic, og nye fravær er venstreback Benito samt det kreative midtbanetalent Adli der sammen med januar-lejesvend Seri har vikarieret på den bageste midtbane i fraværet af Basic og Otavio. Der er ikke flere def-midtbanefolk i truppen, så spørgsmålet er hvem der skal være Seris makker nu?

Midterforsvarer Baysse er nok tilbage efter en skade holdt ham ude af seneste weekends kamp i Nîmes, og ude over ham er der en solid base i makker Koscielny og klassekeeper Costil (og godt potentiale i venstrekants-hurtigløber Kalu), men Bordeaux fremstår markant svækket.

Det lover ikke godt for et hold der i forvejen er i spillemæssig krise: Seneste seks kampe (inkl een i pokalen) har givet fem nederlag og en uafgjort (11 mod 9 i hjemmekampen mod Marseille; pinligt), og spillet har været elendigt på det seneste. Inkl seneste weekends 2-0-tab i Nîmes.

Det hænger bl.a. sammen med kreatør/driblekonge Ben Arfas formsvaghed, men der er også noget galt med den erfarne (over-the-hill?)  træner Gasset der virker handlingslammet. Hans hold spiller dårligt og kommer bagud, men han formår ikke at ruske op i det, fx via systemændring i løbet af kampen – han foretager blot nogle ineffektive like for like-indskiftninger.

Tippet 22/02-2021, 17:02
Opdateret 22/02-2021, 17:10