Tipster: Mr. XX
Date: Lørdag d. 06/05-2023, 13:30
Sport: Fodbold
Event: Premier League - Topscorer
League: Premier League
Bet: Mohammed Salah
Units: 5
Odds: 6.00
Chance assessment: 20%
Correct odds: 5.00
Betvalue: 120%
Bookmaker: https://bit.ly/3i2hhe0
Result: TABT

Øvrige odds:
Bet25: 5,45
Bet365 ... 5,5
Danske Spil ... 5,5
Betfair 5,5
ComeOne 5,5

De fleste bookmakere i 5,0 - 5,5

Premier League starten er lige om hjørnet og jeg har et enkelt langtidsspil på dette års sæson.
Kort opsummeret er Man City favoritter og oddset på det bliver ved med at falde støt. Haaland er også braget ind som favorit til en PL Topscorer, og jeg syntes at oddset på Salah er for højt. Der er værdi i det meste af markedet og odds 6,0 er helt sikkert for højt.


Derfor skal du spille den:

·         Salah scorede 23 PL mål i sidste sæson og delte førstepladsen med Son, året før scorede han 22 mål og tabte med 1 mål til Kane.

·         Den skal nok afgøres imellem Haaland, Salah, Kane og måske Son/Jesus/Nunez som langskud. Af disse forventer jeg kun at Salah og Kane sparker straffe

.         Haaland vil være under stort pres og scorer han ikke i de første kampe vil han måske underperforme pga af det.

.         Guardiola roterer væsentligt mere og jeg forventer at Salah får en del flere minutter end Haaland.

.         Haaland vil være under stort pres og scorer han ikke i de første kampe vil han måske underperforme pga af det.

.         City og Liverpool scorer mange flere mål end Spurs og Arsenal (PL snit over 3 sæsoner: City : 94,7 Liverpool: 88,3, Spurs: 66, Arsenal 57,3).

.         Salah har forlænget kontrakten og virker glad og i spillehumør.


Det skal du holde øje med:

·         Der kan selvfølgelig være andre spillere som Diaz, Ronaldo, Sterling, Vardy i spil - men jeg finder det ikke sandsynligt at de løber med titlen.

·         Haaland kan pludselig ende før De Bruyne og Mahrez på straffespark. Men det ville ikke ligne Guardiola.

·         Darwin Nunez kommer ikke til være mere spids end Liverpool ellers har haft det i tidligere sæsoner. Så Salah vil ikke få mange minutter på toppen.


Det er svært at sætte chancevurdering på et sådan spil. Men jeg mener at der er fin værdi i alt over odds 5,0 og at vi sagtens kan binde vores penge i en hel sæson, når oddset er så højt som det er. Jeg skyder 5 units afsted.

Tippet 01/08-2022, 13:40
Opdateret 05/06-2023, 10:41