Eksperten: Lasse Kryger
Dato: Søndag d. 19/05-2019, 13:45
Kamp: Hvidovre - Viborg
Liga: NordicBet Ligaen
Udfald: Viborg
Units: 3
Odds: 1.90
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 114%
Bookmaker: http://bit.ly/2kLyar7
Resultat: VUNDET

Også værdi hos Danskespil, Nordicbet og Bet365

Kampen mellem Hvidovre og Viborg er en kamp som Viborg bare skal vinde. Spillet her er lagt op inden braget Silkeborg-Viborg er spillet, men uanset udfald af den kamp, så skal Viborg vinde. 

Taber Viborg kampen tirsdag til Silkeborg, vil de være 4 point efter og så ser det svært ud. Dog skal Silkeborg så en tur til Amager, hvilket absolut ikke er en nem kamp, så håbet er ikke slukket for Viborg, skulle de tabe tirsdag.

Vinder de over Silkeborg står de med en must win kamp mod Hvidovre, som pt ikke er ret godt kørende, og samtidig med Silkeborgs svære udekamp mod Amager, så SKAL kampen mod Hvidovre bare vindes.

Spiller de uafgjort tirsdag er scenariet det samme for Viborg, kampen mod Hvidovre skal vindes, hvis de skal gøre sig forhåbninger om direkte oprykning.

Hvidovre i den modsatte ende af tabellen kæmper for at undgå nedrykning. De ligger lige nu 4 point over stregen og kan med sejr over Viborg endegyldigt redde sig en sæson mere. Problemet er bare, at de ikke er ret godt kørende for tiden, med kun 1 sejr i de seneste 6 kampe og 2 nederlag i træk. Til deres held, så er holdene under dem heller ikke prangende for tiden, derfor holder de næsen oven vande.

Viborg er et bedre hold end Hvidovre, både spiller for spiller og som hold, og jeg tror Viborg tager de tre point her. Dog er der risiko for gummiben hos Viborg, men de kan ikke tillade sig at tabe, da både Fremad Amager og Næstved kan komme op på siden af Viborg, skulle de tabe til både Silkeborg og Hvidovre.


3 units til odds 1,90 hos Kambi på, at Viborg gør deres del af arbejdet og slår Hvidovre.

Tippet 14/05-2019, 12:41
Opdateret 19/05-2019, 16:37