Eksperten: Lasse Kryger
Dato: Søndag d. 14/07-2019, 14:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: AC Horsens - FC Nordsjælland
Liga: Superligaen
Udfald: AC Horsens
Units: 4
Odds: 2.95
Chancevurdering: 38%
Spilbar ned til: 2.63
Betvalue: 112%
Bookmaker: http://bit.ly/2kLyar7
Resultat: TABT

Værdi ved de fleste bookmakere, dog er Kambi, Bet365, Bwin og NordicBet/Betsafe højest pt

Superliga starten står for døren og om små 9 dage starter hele cirkusset op igen. Og selvom der er 9 dage til start, så er jeg tidligt ude på et spil her, da jeg tror oddset kan nå at ændre sig den næste uges tid.


Jeg har rettet øjnene mod kampen ACH-FCN, hvor tingene kan nå at ændre sig ganske drastisk for Nordsjælland den næste uge. Det har allerede været en pænt vild sommer med salg af deres to dygtige backs Bartolec og Valentin, sportschefen smuttede igår, deres topscorer bliver rygtet til alle europæiske ligaer og seneste nyt er, at Victor Nelson bliver solgt til FCK. 

Skulle Victor Nelson blive solgt, ser jeg det som en kæmpe mavepuster til hele holdet, da han om nogen har været ankeret og det eneste stabile punkt i Nordsjællands defensiv de seneste to sæsoner. En virkelig dygtig spiller. Hvis han bliver solgt, så ser jeg samtidig favoritværdigheden skifte over på Horsens' side, da Victor Nelson er den eneste på Nordsjællands hold der har styrken og størrelsen til at matche Horsens i luften på deres  lange indkast og mange dødbolde.

Nuvel, Horsens er ikke hvad de har været på dødbolde, men de har stadig Mikkel Quist og med ham på banen vil der altid være en trussel når der er indkast, hvor især angriber Brock-Madsen vil være en tung dansepartner for de Nordsjællandske spillere.

Horsens er ikke forvent med at vinde over FCN, slet ikke hjemme i Horsens, hvor seneste sejr over FCN ligger helt tilbage i 2008!!

Grunden til at jeg alligevel tror på at de kan vinde denne gang er, at de seneste 2 sæsonstarter er Horsens startet mod AGF og FCK og begge kampe er vundet, dog begge på udebane. Bo Henriksen er en mester i at få ordinære spillere til at præstere over evne og især i starten af en sæson kan han få pustet nok energi og selvtillid ind i sine spillere til at de kan levere det overraskende. Og igen har der været stor udskiftning i ACH truppen, noget som Bo Henriksen også er helt vild med. 


I mine øjne står og falder det med, om Victor Nelson bliver solgt. Gør han det, rykker favoritværdigheden over på Horsens side og så har vi pludselig et spil med en rigtig fin værdi. Jeg spiller 4 units til odds 2,95 hos Kambi, dog værdi mange andre steder.

Alternativt kan man spille på at kampen bliver uafgjort, hvilket har været tilfældet de seneste 3 opgør i Horsens. 

Tippet 03/07-2019, 23:39
Opdateret 15/07-2019, 00:29