Eksperten: Falsk9er
Dato: Torsdag d. 15/08-2019, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Mlada Boleslav - FCSB
Liga: Europa League, kvalifikation
Udfald: Mlada Boleslav over 1,5 mål
Units: 3
Odds: 1.93
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 106%
Bookmaker: http://record.betsafe.dk/_2e5ZrhLx6HlRa2IORIre-mNd7ZgqdRLk/1/
Resultat: TABT

Værdi hos flere udbydere

FCSB's sæson har været katastrofal indtil videre og torsdag møder de et slagkraftigt tjekkisk mandskab på udebane. Første kampe endte 0-0, så der skal blot et enkelt mål til for at åbne kampen.

  • Det rumænske storhold tabte igen i weekendens ligakamp. Oddset på Mlada Boleslav faldt herefter ret hurtigt og er gået fra 2.25 til nuværende 1.80.  FCSB er i knæ  og står kun med én sejr i den hjemlige liga efter 5 spillerunder. Fire point og målscore 6-10. I weekenden led de i 1-3-nederlag til FC Voluntari, som inden kampen kun havde scoret to mål på fire kampe. Dog skal det nævnes at de sparede et par bærende offensive kræfter i Tanase og Coman og stillede ligeledes op med 18-årige Botezatu i centerforsvaret. FCSB er hårdt ramt på skadesfronten og er tilmed inde i et hårdt program med liga og EL-kval uge for uge. Grundet skader og salg af spillere i forsvarskæden, kæmper træner Andronache fortsat med at stille en stærk bagkæde. I det omvendte opgør mod Mlada Boleslav, flyttede man midtbanespiller ned i det centrale forsvar, som så måtte udgå af kampen med skade efter 31 min. og meldes fortsat tvivlsom. Nye spillere til bagkæden er dog hentet til i form af Pantiru, Cretu og Soiledis, men indtil videre har det ikke haft den store effekt. Ligeledes er midtbanespiller Nedelcu og offensive krafter som Man og Horta ude til opgøret.
  • FSCB var på hælene i kampen mod Alashkert fra Armenien. Efter en udesejr på 2-0 i Armenien, var man bagud med 1-3 i det omvendte opgør, indtil Coman reducerede til 2-3, som blev kampens slutresultat
  • Ser vi bort fra første opgør mod FCSB som endte 0-0, har Mlada Boleslav scoret 11 mål på tre kampe, hvoraf 4 af dem blev scoret i weekendens 4-3-sejr over Sparta Prag. Sidste sæsons topscorer, Komlichenko (29 mål på 32 kampe) blev sparet i den kamp, men angrebsmakker to ansvaret og scorede et flot hattrick, som dermed bragte ham op på 5 mål på seneste 4 kampe.
  • Mladas 9 mål i ligaen er alle scoret hjemme (3 kampe)
  • Med 0-0 i første kamp, lever Mlada liver farligt. En enkelt kasse til FCSB og Mlada skal jagte to scoringer.
  • Markedet går fra 1.83-1.93


DET TALER IMOD SPILLET

  • FCSB var bedst i første kamp og på trods af 11 afslutninger til gæsterne, holdte man nullet
  • Mlada kan være bange for at indkassere og måske starte en anelse mere tilbagetrukket
  • Mlada spillede 1-1 hjemme mod Ordabasy fra Kazakhstan i forrige runde af EM-kvalen

Tippet 13/08-2019, 16:27
Opdateret 15/08-2019, 22:58