Eksperten: Mads H
Dato: Mandag d. 30/12-2019, 18:00
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: NFL Sæsonspil - Hold Når playoffs
Liga: NFL
Udfald: Cleveland Når Playoffs
Units: 5
Odds: 1.85
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 115%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: TABT

Cleveland Browns har i mange år været den helt store Prugelknabe i NFL, men  noget kunne se ud som om at de hårdtprøvede Browns fans efterhånden se frem mod et hold der vil og kan spille med om playoff pladserne i NFL.

Cleveland Browns har ikke været i Playoff siden 2002, men jeg tror på de kommer med i år! Cleveland har været decideret ringe de seneste år, men med sidste års førsterunde draft pick Baker Mayfield gik de 7-8-1 i sidste sæson og det tror jeg bestemt de forbedrer i år.

Angrebsmæssigt har de tilføjet superstjenen Odell Beckham Jr og det er en vandvittig signing som nok ikke mange havde set komme. Odell Beckahm Jr., Jarvis Landry, Rashard Higgins, Antonio Callaway hedder de 4 Wide Receivere og det er et stærkt hold Recivere Mayfiled har at kaste til. Lig dertil  Nick Chubb som Runningback, Tight end David Njoku så har man et angreb som mange NFL hold vil hungre efter at have.

Det helt store spørgsmål bliver selvfølgelig om Forsvaret bliver bedre i år., og det tror jeg næsten at jeg kan garantere.

Cleveland har hentet Sheldon Richardson hvilket er en kanon signing til den defensive linje. Derudover har de hentet Olivier Vernon fra Giants hvilket jeg synes er deres bedste signing på forsvaret. Lig dertil Myles Garrett og Larry Ogunjobi så har man et forsvar der kan ligge pres på modstanderens angreb.

På den offensive linje har de hentet Eric Kush som kan spille Center og Guard. Ham er jeg mere i tvivl om hvor stor en betydning han får, men han er en spiler der kan blive starter eller fungere som Back up, hvilket også har været et problem for Browns de sidste par år. Fik man skader så var deres back up ikke gode nok.

Playoffs i NFl er forholdsvis nemt at forstå. der er 12 hold  der kommer med, 6 hold fra henholdsvis AFC og NFC. De 4 "gruppe" vindere fra hver conference er sikre mens de 2 bedste i conferancen får Wild cards til playoffs. Jeg tror Cleveland har gode chancer for at vinde  AFC North hvor de skal konkurrere med Baltimore Ravens, Pittsburg Steelers og Cincinatti Bengals. Går de ikke hen og vinder AFC North så har de stadig chancen for at nappe en af de 2 wild cards for at bettet går hjem.

Cleveland har ikke den sværeste spilleplan til næste sæson, så jeg regner med at de som minimum får 9-10 sejre som kan være nok til at nå playoffs via Wild Card. De skal op i mod Bengals 2 gange hvilket burde gi 2 sikre sejre mens Cardinals og Dolphins er 2 andre sejre jeg ikke ser Browns smide.

Jeg satser  units på at Browns i år får brudt forbandelsen og får sig kæmpet til en playoff plads


Tippet 17/08-2019, 11:12
Opdateret 07/02-2020, 13:36