Eksperten: Bateman
Dato: Søndag d. 08/09-2019, 22:25
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: Tampa Bay Buccaneers - San Francisco 49ers
Liga: NFL
Udfald: Over 50 point
Units: 5
Odds: 1.91
Chancevurdering: 56%
Spilbar ned til: 1.79
Betvalue: 107%
Bookmaker: http://bit.ly/2kLyar7
Resultat: TABT

Tampa Bay Buccaneers tager hjemme imod San Francisco 49ers til et opgør, hvor jeg finder værdi i Over 50,0 point til odds 1,91 hos 888sport (og andre Kambi-bookmakere) eller Bet365, der har 1,909. 

Hvorfor værdi?:

+ Begge hold skuffede en helt del sidste sæson, men har mere grund til optimisme i år. Hos Buccaneers bør den nye head coach, Bruce Arians, give holdet et løft, imens 49ers har deres startende quarterback, Jimmy Garoppolo, tilbage. 

+ Jeg har ikke den store tiltro til de to defensive enheder, som jeg begge anser blandt de dårligste 10 enheder i ligaen. 49ers har opgraderet flere pladser på defensiven gennem Dee Ford, Jason Verrett og Nick Bosa, men de to sidstnævnte kæmper med skader, og forventes enten at misse denne kamp, eller være begrænset i spilletid/ydeevne. 

+ Med svaghederne hos begge forsvar in mente, så forventer jeg gode muligheder for Buccaneers’ og 49ers’ offensive enheder, der begge har en masse talent og fremragende offensive systemer. 

+ Der er en smule uenighed omkring linjen. Betsafe/Nordicbet er oppe i 51, imens Bethard og den indflydelsesrige bookmaker, Pinnacle, har 50,5. Jeg forventer at linjen som minimum vil lande på 51 ved kampstart, hvorfor jeg tager denne position på Over 50,0.

+ Kampen er prissat til et såkaldt ”Pick-em”, hvor handicappet er på 0 og derfor helt lige chancer for at vinde. Det bør give gode forudsætninger for en kamp, der vil være tæt igennem alle 4 quarters og hvor der er incitament til at flytte bolden. 

 

Hold øje med: 

- Totalen har været lavere og dette spot havde været bedre, hvis den var spillet tidligere ved Over 49,0 

- Buccaneers’ QB, Jameis Winston, bør have gode forudsætninger i det system, som Bruce Arians vil bringe til holdet, men der er stadigvæk et stort spørgsmålstegn ved Winston, da han har alt for mange negative spil (sacks, interceptions, fumbles). Det kan ødelægge chancerne for Over, hvis han tillader en eller flere af disse i afgørende situationer – det kan selvfølgelig også hjælpe dette spil, hvis det modsat kan give 49ers en favorabel position på banen.

- Tampa Bay har et ret ustadigt klima på dette tidspunkt af året, hvor storme/regnvejr kan påvirke kampen. De går dog umiddelbart fri af orkanen Dorian og de prognoser jeg har set, tyder på fint vejr til denne kamp. 


Overordnet set, så har begge hold gode forudsætninger offensivt både hvad angår talent og coaching, imens de to defensive enheder bør få problemer. Linjen har allerede rykket sig en smule, men jeg forventer at den vil ende på en endnu højere total, hvorfor jeg spiller Over 50 point til 1,91. 


Tippet 04/09-2019, 13:53
Opdateret 09/09-2019, 01:32