Eksperten: Bateman
Dato: Søndag d. 15/09-2019, 22:05
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: Oakland Raiders - Kansas City Chiefs
Liga: NFL
Udfald: Raiders Over 23,5 point
Units: 4
Odds: 1.97
Chancevurdering: 53%
Spilbar ned til: 1.89
Betvalue: 104%
Bookmaker: http://bit.ly/2kLyar7
Resultat: TABT

Oakland Raiders tager hjemme imod Kansas City Chiefs til et opgør, hvor jeg finder værdi i Oakland Raiders til at gå Over 23,5 point til 1,97 hos 888sport. Flere andre bookmakere med lignende odds - nogle steder ca. 1,80 for Over 22,5 point. 

HVORFOR VÆRDI?:  

  • Raiders overraskede en del i første uge ved at vinde sikkert med 24-16 imod et stærkt Broncos-forsvar. Specielt kastespillet så stærkt ud, hvor Derek Carr nemt kunne finde frie receivere uden at tillade pres fra et stærkt pass rush fra Broncos. 
  • Kansas City Chiefs bør regnes som en af de dårligste defensive enheder i ligaen, og selvom de har været aktive i free agency, og hentet stærke spillere som Frank Clark og Tyrann Mathieu, så tillod de alt for meget plads til et Jaguars-hold, der undervejs måtte sende en rookie-QB på banen. 
  • Chiefs spiller back-to-back udekampe, hvilket ikke giver optimal forberedelse så tidligt på sæsonen.
  • Chiefs kunne nemt score 40 point imod et stærkt Jaguars-forsvar, på trods af, at quarterback Patrick Mahomes spillede halvskadet det meste af kampen. Jeg forventer at de igen vil score ofte, og hurtigt, hvorfor Raiders ikke har råd til at være konservative i deres offensive spil. 


HOLD ØJE MED: 

  • Raiders spillede mandag aften/nat og har derfor haft mindre forberedelsestid til dette opgør. 
  • Rookie Running Back, Josh Jacobs, løb bolden 23 gange i første uge. En mulig game plan fra Raiders kunne sagtens være, at forsøge at kontrollere kampen ved at holde Mahomes på sidelinjen i længere perioder. Det er før set fra blandt andet New England Patriots i sidste års Playoffs. 
  • Chiefs' svage defensive præstation i første uge kan til dels forsvares med, at de var langt foran, og derfor tillod lidt mere plads til Jaguars.

Overordnet set, så forventer jeg et shoot-out i dette opgør. Jeg havde umiddelbart udset et spil på Raiders +7,5 / +8, men værdien er forsvundet derfra. I stedet ser jeg Over 23,5 point til Raiders som et rigtigt fint spil.

Tippet 13/09-2019, 15:21
Opdateret 16/09-2019, 01:20