Eksperten: Bateman
Dato: Søndag d. 06/10-2019, 19:00
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: Philadelphia Eagles - New York Jets
Liga: NFL
Udfald: Jets +14
Units: 4
Odds: 1.92
Chancevurdering: 56%
Spilbar ned til: 1.79
Betvalue: 108%
Bookmaker: http://bit.ly/1Mr7vay
Resultat: TABT

Det er nu kommet frem, at Jets’ quarterback Sam Darnold misser dette opgør, og der er derfor ingen værdi

Philadelphia Eagles tager hjemme imod New York Jets til et opgør, hvor jeg finder værdi i Jets +14 til 1,92 hos Betsafe/Nordicbet. Alternativt 1,95 hos Bethard, Danske Spil og Bwin på +13,5-linjen. 


Hvorfor værdi?: 

+ Jets har manglet deres startende quarterback, Sam Darnold, der har været ude med kyssesyge. Der er dog positive tegn på, at han bliver klar til dette opgør, da han er tilbage på træningsbanen. Hvis han skal blive klar, kræver det grønt lys fra lægestaben, der skal holde øje med, om han stadig har en hævet milt. Der træffes højst sandsynligt en beslutning fredag, men umiddelbart er der optimisme hos Jets, og jeg spår, at der kan findes værdi ved at være forud for denne melding. 

+ Hvis Sam Darnold bliver klar, så har Jets et fornuftigt matchup offensivt. Eagles har i de første fire uger været blandt ligaens ringeste i deres kasteforsvar, som tilmed har haft problemer med skader. Tre cornerbacks hos Eagles (Ronald Darby, Sidney Jones, Avonte Maddox) har således problemer med skader. 

+ Analysesiden FiveThirtyEight har i deres ELO-rangering vurderet et fair handicap på Eagles -10 til dette opgør, hvilket indikerer, at +14 er en lidt unfair negativ reaktion på Jets’ sæsonstart. 

+ Jets har haft bye-week op til dette opgør, hvilket bør give bedre betingelser i deres forberedelse, imens de muligvis kan få en række vigtige spillere tilbage fra skade. Udover Sam Darnold kunne en eller flere af C.J. Mosley, Quinnen Williams og Kelechi Osemele give et boost til Jets’ chancer. 


Hold øje med: 

- Hvis Sam Darnold ikke bliver klar, så er det endnu engang backup Luke Falk, der skal lede Jets-offensiven. Han regnes for en af de værste quarterbacks i ligaen, og det ville kræve en stærk præstation fra ham, hvis Jets skal holde sig indenfor +14. Hvis du helst vil være sikker omkring Sam Darnold, så vent med indtil fredag/lørdag for en endelig melding. 

- Jets har en af de dårligste træner-staber i ligaen. Specielt Head Coach, Adam Gase, og den defensive koordinator, Gregg Williams, har ikke det nødvendige niveau.


Overordnet set, så er +14 for højt på et Jets-mandskab, der har fået deres sæsonstart ødelagt af skader. Hvis Sam Darnold bliver klar, så forventer jeg et langt mere kompetitivt opgør end +14 indikerer. Der er positive meldinger omkring Sam Darnold, så jeg ”satser” en smule og tager denne tidlige position til 4 units. 


Tippet 03/10-2019, 12:44
Opdateret 06/10-2019, 23:07