Eksperten: Bateman
Dato: Søndag d. 13/10-2019, 22:05
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
Liga: NFL
Udfald: Over 51 point
Units: 6
Odds: 1.90
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 110%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Arizona Cardinals tager hjemme imod Atlanta Falcons til et opgør, hvor jeg finder værdi i Over 51 point til 1,90 hos Bet365. Alternativt Over 51,5 point til 1,94-1,90 hos flere andre bookmakere. 

Hvorfor værdi?: 
+ Både Cardinals og Falcons er blandt ligaens dårligste defensive enheder. Senest tillod Falcons' forsvar således 47 point i 54-32 nederlaget til Houston Texans. Cardinals har en fin defensiv linje, men har også problemer i kasteforsvaret, hvor de mangler deres to bedste cornerbacks i Patrick Peterson og Robert Alford, imens de for nyligt fritstillede Safety DJ Swearinger på grund af dårligt spil. 
+ Linjen åbnede nogle steder i 49,5 og er hurtigt spillet op i 51,0 / 51,5. Jeg forudser dog, at den ikke bliver her længe og vil være omkring 53,5 / 54,0 omkring kampstart søndag. 
+ Både Falcons og Cardinals prioriterer ikke løbespillet højt, og har ikke den store succes med at løbe bolden de gange, hvor de har forsøgt sig med det. Cardinals vil fortsætte med deres "Air-Raid"-offense, hvor rookie QB, Kyler Murray, får stort ansvar i et scheme, hvor Cardinals har mange Wide Receivers på banen ved hvert spil. Falcons kan ikke få løbespillet med Davonta Freeman og Ito Smith til at fungere bag en svag offensiv linje, imens kastespillet stadig fungerer med Matt Ryan. 
Jeg kan derfor sagtens se et opgør, hvor begge hold fortsætter med at kaste bolden i overvejende grad. 

Hold øje med
- Begge hold har haft problemer i Red Zone, hvor Cardinals alt for ofte har nøjes med et field goal, imens Falcons har haft problemer med turnovers. 
- Falcons' head coach, Dan Quinn, er under stort pres og kan blive fyret inden dette opgør. Forsvaret bør stadig være langt under niveau, men et trænerskifte kan ændre udtrykket og påvirke motivationen i truppen. 
- Cardinals er tyndt besat på Wide Receiver-positionen, hvor Christian Kirk har skadesproblemer og Michael Crabtree er blevet fritstillet. 


Overordnet set, så bør denne linje tiltrække mange indsatser på Over og ved at spille den her tidligt forudser jeg, at der kan findes solid værdi i forhold til hvordan linjen ser ud ved kampstart på søndag. 
  

Tippet 07/10-2019, 12:56
Opdateret 14/10-2019, 01:14