Eksperten: Bateman
Dato: Søndag d. 13/10-2019, 19:00
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals
Liga: NFL
Udfald: Bengals +11,5
Units: 3
Odds: 1.95
Chancevurdering: 53%
Spilbar ned til: 1.89
Betvalue: 103%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Baltimore Ravens tager hjemme imod Cincinnati Bengals til et opgør, hvor jeg finder værdi i Bengals +11,5 til 1,95 hos Bet365. 


Hvorfor værdi?: 

+ Baltimore Ravens lignede et af ligaens bedste hold i starten af sæsonen efter en voldsom 59-10-sejr over Miami Dolphins. Efter fem uger kan den sejr dog mere tilskrives den forfærdelige situation, som Dolphins’ hold er i p.t. Siden da er specielt et 25-40 nederlag til Browns og en lidt heldig 26-23 sejr senest mod Steelers et lidt bedre indblik i Ravens’ niveau. At Ravens er gået 1-3 imod det overordnede handicap siden Uge 1 viser også, at de har været en smule overvurderede baseret på deres 59-10-sejr. 

+ Ravens’ defensiv har været overraskende ringe. Per DVOA-rangeringen hos Footballoutsiders.com er de rangeret som nr. 24, hvor specielt deres løbeforsvar trækker ned. Bengals har bestemt ikke præsteret godt offensivt, men hvis løbespillet kan hjælpe quarterback Andy Dalton, så kan jeg godt se dem holde dette opgør tættere, end handicappet indikerer. 

+ Ravens har en række skader til vigtige offensive spillere.WR Marquise Brown, TE Mark Andrews og RB Mark Ingram har alle småskader. Jeg forventer at de bliver klar, men i forhold til at være -11,5 favoritter, så kan et fravær til en eller flere af dem være problematisk. 

+ Dette er et divisionsopgør i AFC North, hvorfor jeg spår at Bengals, på trods af en 0-4-start, der med alt sandsynlighed har ødelagt deres sæson, helst vil undgå en ydmygelse. 


Hold øje med:

- Bengals har også skadesproblemer, hvor de specielt i deres kasteangreb savner WRs AJ Green og John Ross. Tyler Boyd, Auden Tate og Alex Erickson er bestemt ikke en skræmmende trio. 

- Bengals har store problemer på den offensive linje, og kan få problemer sent i kampen, hvis de er stort bagud, og er nødsaget til at kalde mange dybe kastespil. 


Overordnet set, så skal Ravens selvfølgelig være store favoritter imod en af ligaens dårligste hold, men konsensus omkring dem er stadigvæk, at de er et Top10-hold i ligaen, og de er nok nærmere et gennemsnitligt hold, og derfor kan jeg ikke vurdere dem som -11,5-favoritter i dette opgør på trods af, at Bengals bestemt ikke har imponeret i denne sæson. 


Tippet 10/10-2019, 16:34
Opdateret 13/10-2019, 22:14