Eksperten: Bateman
Dato: Søndag d. 13/10-2019, 22:05
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: Los Angeles Rams - San Francisco 49ers
Liga: NFL
Udfald: Rams -3
Units: 4
Odds: 1.87
Chancevurdering: 57%
Spilbar ned til: 1.75
Betvalue: 107%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: TABT

Los Angeles Rams tager hjemme imod San Francisco 49ers til et opgør, hvor jeg finder værdi i Rams -3 til 1,87 hos Bethard. Alternativt 1,85 hos Betstars. 


Hvorfor værdi?: 

+ San Francisco 49ers er en af de store overraskelser i denne sæson med deres 4-0-record, hvor specielt forsvaret har set stærke ud. Ser man lidt nærmere på disse sejre, så skal de dog også tilskrives et forholdsvis nemt program, hvor de fortsat ikke er blevet testet imod en af de absolut bedste hold i ligaen. 

+ Handicappet på denne kamp er et sted mellem Rams -3 og -3,5, hvilket indikerer, at de lige nu vurderes som stort set lige i deres styrkeforhold, hvilket er en markant justering i forhold til hvordan opgøret blev vurderet før sæsonen gik i gang. Her var opgøret vurderet til Rams -7,5, imens en tidlig linje i sidste uge havde opgøret til at være Rams -5,5. 49ers har været stærke, men det er i min optik stadigvæk for tidligt at sidestille dem med Rams, som var i Super Bowl i sidste sæson. 

+ 49ers har et stærkt løbeangreb, men til dette opgør kan jeg se Rams begrænse dette igennem deres stærke defensive linje med bl.a. Aaron Donald. Herudover er skader til 49ers’ full-back, Kyle Juszczyk, og deres to bedste offensive linjemænd, Mike McGlinchey og Joe Staley. Jeg kan derfor godt se et opgør, hvor 49ers’ quarterback, Jimmy Garoppolo har et større ansvar, end han hidtil har haft i sæsonen. 

+ Rams har ekstra forberedelse/hvile til dette opgør, da de spillede torsdag i sidste uge, imens 49ers spillede mandag nat. 


Hold øje med: 

- Rams er også ramt af skader, hvor specielt Wide Receiver Brandin Cooks og Running back, Todd Gurley, kan begrænse dem offensivt, imens Clay Matthews er et ærgerligt tabt for defensiven. 

- 49ers har været utroligt stærke på deres defensive linje. Rams’ quarterback, Jared Goff, har ofte problemer, når han kommer under pres. 


Overordnet set, så bør Rams stadig vurderes som et bedre hold en 49ers på trods af, at 49ers lige nu er ubesejret med deres 4-0 record. 1,87 på Rams -3 er et spil værd til 4 units. 


Tippet 10/10-2019, 16:36
Opdateret 14/10-2019, 01:14