Eksperten: Bateman
Dato: Søndag d. 20/10-2019, 19:00
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: Green Bay Packers - Oakland Raiders
Liga: NFL
Udfald: Raiders sejr
Units: 2
Odds: 3.35
Chancevurdering: 32%
Spilbar ned til: 3.13
Betvalue: 107%
Bookmaker: http://record.betsafe.dk/_2e5ZrhLx6HlRa2IORIre-mNd7ZgqdRLk/1/
Resultat: TABT

Green Bay Packers tager hjemme imod Oakland Raiders til et opgør, hvor jeg finder værdi i:


Raiders +6,5 til 1,91 hos Bwin samt;

Raiders ML til 3,35 hos Kambi eller Betsafe/Nordicbet. 


Alternativt 1,87 hos Kambi-bookmakerne på +6,5-linjen. 


Hvorfor værdi?:  

+ Raiders har haft bye-week efter en flot sejr over Packers' divisionsrivaler fra Bears. Det bør formindske ulempen ved at spille på udebane. Packers er også på en kort uge, da de spillede monday night. 

+ Packers -6,5 indikerer, at de vurderes som et væsentligt bedre hold end Raiders, hvilket jeg ikke er enig i. De seneste af Raiders' opgør har vist, at markedet har undervurderet dem en hel del, da de på trods af at være +6,5-underdogs mod Colts og Bears har vundet disse kampe. Det kan presse prisen/handicappet nedad på Raiders i dette opgør. 

+ Raiders' offensiv kan med fordel løbe bolden, eller benytte korte kast imod Packers' defensiv, der er blandt ligaens bedste, men også har svagheder imod den stil, som Raiders' offensiv er baseret på. Specielt Packers' filosofi om, at benytte deres "dime-package", hvor de har ekstra defensive backs på banen gør, at Raiders kan udnytte dette til at løbe bolden. 

+ I forhold til EPA/pr play - en af de NFL-modeller, der ligner fodboldens Expected Goals - så er Packers og Raiders rangeret på samme niveau. Raiders har et bedre angreb, men svagere defensiv, imens Packers har et svagere angreb, men stærk defensiv. Ligesom Expected Goals-modellen, så kan denne rangering snyde i nogle tilfælde, men at de trods alt er tæt på hinanden i denne rangering fortæller mig, at Raiders +6,5 er en smule i overkanten. 

+ Den toneangivende udenlandske bookmaker, Pinnacle, åbnede i Raiders +6,5 til 2,02, men er hurtigt blevet spillet ned i 1,833. Det tyder på, at Raiders vil få stor opbakning fra markedet og drive prisen/handicappet nedad. 


Hold øje med: 

- Der er tvivl om, hvorvidt Packers' bedste Wide Receiver, Davante Adams, bliver klar til dette opgør. Hvis han bliver klar, så er det et stort plus til Packers' kasteangreb. 

- Dette er fjerde (!) kamp på udebane i træk for Raiders. Selvom de har haft en bye-week i uge 6, så bør det stadigvæk have negativ indflydelse. Ydermere skal Raiders rejse kyst-til-kyst og spille i en ufordelagtig tidszone. 

- De to nederlag Raiders har lidt indtil videre i sæsonen har været i kampe, hvor de er faldet fuldstændigt sammen. Henholdsvis 10-28 og 14-34 nederlag til Chiefs og Vikings viser, at de måske ikke er et specielt godt hold, når de møder modgang. 


Overordnet set, så mener jeg, at der kan findes god værdi i, at være tidligt ude på dette machtup. Denne pris for Raiders +6,5 / Moneyline bør ikke stå ved kampstart.

Tippet 15/10-2019, 16:19
Opdateret 20/10-2019, 21:52