Eksperten: Bateman
Dato: Søndag d. 20/10-2019, 19:00
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: Indianapolis Colts - Houston Texans
Liga: NFL
Udfald: Under 47,5 point
Units: 4
Odds: 1.95
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 107%
Bookmaker: http://bit.ly/1Mr7vay
Resultat: TABT

Indianapolis Colts tager hjemme imod Houston Texans til et opgør, hvor jeg finder værdi i Under 47,5 point til 1,95 hos Betsafe/Nordicbet. Alternativt 1,91 hos Kambi-bookmakerne. 


Hvorfor værdi?: 
+ Betsafe/Nordicbet og Kambi skiller sig en smule ud fra markedet ved at holde 47,5. Bet365, Bethard, Pinnacle og andre indflydelsesrige bookmakere er i 47,0 og jeg forventer, at totalen bliver der, eller går længere ned til 46,5. 
+ Colts har været hårdt plaget af skader - især i defensiven - men får til dette opgør flere vigtige spillere tilbage. Især linebacker Darius Leonard vil give Colts-defensiven et stort boost. Derudover har Safety Malik Hooker været tilbage i træning - hvis han bliver klar, så kan det hjælpe imod Texans' dybe kastespil, der er blandt ligaens bedste. Herudover er Safety Clayton Geathers og Linebacker Zaire Franklin tilbage fra skade, imens der dog er tvivl om pass-rusher Justin Houston og Cornerback Pierre Desir.  
+ Colts har et effektivt offense, men har ikke den store upside, som  jeg ser det. Jeg kan sagtens forestille mig, at Colts' head coach, Frank Reich, vil designe en lignende game plan, der gav dem en 19-13 sejr senest de spillede imod Kansas City Chiefs. Texans har ligesom Chiefs et eksplosivt offense, og hvis Colts på samme måde kan flytte bolden gennem løbespil og korte kast, så vil det ødelægge Texans' momentum på offense og gavne et spil på Under 47,5. 
+ Texans er en smule overvurderede set på deres offensiv. Den generelle konsensus omkring quarterback Deshaun Watson er, at kun Chiefs' QB Patrick Mahomes - og måske Russell Wilson - er bedre lige nu. Alligevel er de per DVOA-rangeringen kun nr. 13 i NFL offensivt. De gange hvor de har mødt stærke defensive enheder, der kunne begrænse kasteangrebet, så har de bestemt ikke imponeret (10-16 nederlag mod Panthers, 13-12 sejr mod Jaguars). Denne kamp ligner for mig i højere grad et spot, hvor de kommer i lignende problemer som mod Panthers og Jaguars - specielt når de i denne kamp spiller back-to-back udekampe. 


Hold øje med: 
- Det store problem for Texans tidligt i sæsonen var deres offensive linje. Det ligner nu, at tilgangen af Laremy Tunsil har løftet niveauet på linjen, og har givet bedre forudsætninger for Deshaun Watson. 
- Colts får højst sandsynligt deres bedste wide receiver, TY Hilton, tilbage fra skade. Det giver bedre muligheder for dybe kast. 
- Totalen på denne kamp var højere tidligere på ugen. 


Overordnet set, så skiller et par bookmakere sig ud ved at holde 47,5 og det kan udnyttes. Både Texans og Colts kan sætte point på tavlen, men jeg ser bedre muligheder for et lavt scorende opgør i dette matchup, hvor specielt tilbagevendende defensive profiler hos Colts kan gøre udslaget. 

Tippet 18/10-2019, 14:18
Opdateret 20/10-2019, 21:52