Eksperten: Bateman
Dato: Tirsdag d. 22/10-2019, 02:15
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: New York Jets - New England Patriots
Liga: NFL
Udfald: Jets +10
Units: 3
Odds: 1.89
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 104%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: TABT

New York Jets tager hjemme imod New England Patriots til et opgør, hvor jeg finder værdi i Jets +10 til 1,89 hos Bethard. 


Hvorfor værdi?: 
+ Patriots har i de første 6 uger leveret en defensiv præstation, der er blandt de bedst rangerede nogensinde. Det gør dog, at de i min optik overvurderes en smule til dette opgør, da den præstation i høj grad bør ses i lyset af, at de har mødt en lang række tvivlsomme offensive enheder. Specielt deres evne til at score defensive touchdowns har været imponerende, men det er flere gange blevet bevist til ikke at være holdbart over en hel sæson. 
+ Jets har bestemt ikke imponeret defensivt, men senest mod Dallas Cowboys leverede de lovende takter. At de tilmed får deres store stjerne på linebacker-positionen, CJ Mosley, tilbage til dette opgør, bør også give Jets et boost. 
+ Den solide defensive præstation indtil videre i sæsonen fra Patriots har gjort, at et par middelmådige offensive præstationer er blevet en smule overset. Specielt i et andet divisionsopgør mod Bills kunne det ses, at det er muligt at begrænse Tom Brady. Patriots har skadesproblemer i offensiven, hvor de formentlig er uden WR Josh Gordon, imens der ydermere er småskader til WR(s) Julian Edelmann og Philip Dorsett. 
+ Analysesiden FiveThirtyEight har vurderet et retfærdigt handicap til at være Patriots -8 på trods af, at deres model har Patriots rangeret utroligt højt. Deres Power Ranking har Jets som nr. 25 i ligaen, hvilket bør være en fair rangering med præstationerne fra uge 1-6 in mente, men jeg ser fine muligheder for, at de kan bevæge sig opad i rangering og være på niveau med et gennemsnitligt NFL-hold omkring 14.-20.-pladsen. Siden dette er et divisionsopgør kan jeg også være relevant at sammenligne med Patriots' udekamp mod Buffalo Bills, hvor de var -7-point favoritter. Jets spillede helt lige op med Bills i Uge 1 og bør over tid nærme sig Bills' niveau, hvorfor +10 er for højt i min optik. 


Hold øje med: 
- Selvom linebacker CJ Mosley ser ud til at vende tilbage fra skade, så har Jets stadig en del bekymrende skadesproblemer. Specielt deres svage offensive linje kan få det svært imod Patriots' pass-rush. Her er skader til Guard Kelechi Osemele, Tackle Kelvin Beachum og Center Ryan Kalil værd at nævne. 
Hvis først at Patriots kommer foran i dette opgør, så kan denne svaghed fra Jets udnyttes til at generere pres på QB Sam Darnold og deraf fremtvinge turnovers eller sacks. 
- Patriots spillede torsdag nat i Uge 6 og har derfor haft ekstra hvile/forberedelsestid til dette opgør. 


Overordnet set, så mener jeg, at +10 til Jets er for højt i dette divisionsopgør. Patriots er uhyggeligt stærke defensivt, men det kan i lige så høj grad være et resultat af, at de har mødt ringe modstand indtil videre i denne sæson. Jeg tror ikke, at Jets' topniveau er nået endnu, hvorfor jeg ser fin værdi i et spil på dem her, inden markedet justerer. 

Tippet 18/10-2019, 15:31
Opdateret 22/10-2019, 04:38