Eksperten: Bateman
Dato: Søndag d. 10/11-2019, 19:00
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: Chicago Bears - Detroit Lions
Liga: NFL
Udfald: Lions +3
Units: 5
Odds: 1.90
Chancevurdering: 57%
Spilbar ned til: 1.75
Betvalue: 108%
Bookmaker: http://record.betsafe.dk/_2e5ZrhLx6HlRa2IORIre-mNd7ZgqdRLk/1/
Resultat: TABT

Lions' quarterback, Matthew Stafford, er mod forventning blevet hæmmet af en rygskade. Han forventes ikke at spille, og værdien er langt væk på dette spil.

Chicago Bears tager hjemme imod Detroit Lions til et opgør, hvor jeg finder værdi i Lions +3 point til 1,90 hos Betsafe/Nordicbet. Spiller man ikke dér, så er 2,20-2,25 på ren Lions-sejr hos Bet365 m.fl. også godkendt. 


Hvorfor værdi?: 

+ Bears har været en af denne sæson største skuffelser med en foreløbig record på 3-5, hvor især offensiven har haft store problemer. -3 på Bears indikerer, at de to hold er vurderet stort set lige gode, hvilket jeg ikke er enig i. 

+ Målt på EPA (expected points added), så har Chicago indtil videre leveret negativ værdi offensivt – kun undergået af 4/5 andre hold, imens de defensivt er en smule over gennemsnittet, men slet ikke i nærheden af deres niveau fra sidste sæson. Lions er derimod blandt ligaens bedste offensive enheder og har tæt på samme niveau defensivt. 

+ Betsafe/Nordicbet skiller sig en smule ud med 1,90 på +3. Den indflydelsesrige bookmaker, Pinnacle, har således 1,833 på Lions +3. 

+ Lions har i år taget et stort skridt opad i deres offensive spil. Deres nye offensive koordinator, Darrell Bevell, har fundet en offensiv, der kan udnytte quarterback Matthew Staffords evne til at kaste dybt. 


Hold øje med: 

- Lions har store problemer med skader til i løbespillet. Deres offensiv bør kunne sætte point på tavlen med deres kastespil, men de kan få problemer med at forsvare en eventuel føring hjem via løbespillet. 

- Lions spiller back-to-back udekampe, hvilket ikke er optimalt for deres hvile/forberedelsestid. 


Overordnet set, så forudser jeg opbakning til Lions fra markedet. Lions +3 eller moneyline er fine spil i min bog. 


Tippet 05/11-2019, 16:46
Opdateret 10/11-2019, 22:14