Eksperten: Bateman
Dato: Søndag d. 10/11-2019, 19:00
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: Cleveland Browns - Buffalo Bills
Liga: NFL
Udfald: Bills +3
Units: 4
Odds: 1.91
Chancevurdering: 56%
Spilbar ned til: 1.79
Betvalue: 107%
Bookmaker: http://bit.ly/2kLyar7
Resultat: ANNULLERET

Cleveland Browns tager hjemme imod Buffalo Bills til et opgør, hvor jeg finder værdi i Bills +3 til 1,91 hos Kambi-bookmakerne. Betsafe/Nordicbet, Bet365 m.fl. har samme pris. 


Hvorfor værdi?: 

+ Browns var blandt de mest hypede hold før sæsonen gik i gang, men har skuffet fælt med en foreløbig record på 2-6, hvor specielt quarterback Baker Mayfield ligner en mand helt uden selvtillid i en situation, hvor de offensive spilkald fra head coach Freddie Kitchens heller ikke har gjort det nemt. 

+ Bills er 6-2, hvilket primært skyldes et forholdsvis nemt program. At de er 6-2 gør, at de har gode muligheder for en plads i playoffs, hvilket for mig giver en ekstra edge i forhold til motivation. Browns vil sikkert gøre meget for at undgå endnu et ydmygende nederlag, men i forhold til Bills ser jeg større chancer for, at de går ned med flaget og at deres opgivende attituder forringer deres spil.

+ Per analysesiden FiveThirtyEight og deres ELO-rangering er Browns vurderet som nr. 23 i ligaen, imens Bills er nr. 17. Baseret derpå vil et retfærdigt handicap være +0 på Browns, og ikke -2,5 / -3. 

+ Bills har en af de bedre defensive enheder i ligaen, som uden tvivl vil presse Baker Mayfield og Browns-offensiven. Hold øje med: 

- Browns har haft problemer med skader i defensiven, men deres primære cornerbacks, Greedy Williams og Denzel Ward, er nu tilbage. 

- Browns får for første gang mulighed for at bruge runningback Kareem Hunt. 

- Selvom Bills har en favorabel vurdering hos FiveThirtyEight, så har de ikke imponeret i DVOA-rangeringen fra Football Outsiders, der vægter en smule anderledes og blandt andet nedjusterer efter modstandere. 


Overordnet set, så har Bills meget mere at spille for, og selvom Browns har utroligt meget talent, så ligner de for mig et hold der har resigneret, og hvor trænerstaben er langt under niveau. 


Tippet 05/11-2019, 16:48
Opdateret 10/11-2019, 22:17