Eksperten: Falsk9er
Dato: Fredag d. 08/11-2019, 20:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: FC Köln - TSG Hoffenheim
Liga: Bundesliga
Udfald: TSG Hoffenheim 0.0 (Asian)
Units: 4
Odds: 2.00
Chancevurdering: 56%
Spilbar ned til: 1.79
Betvalue: 112%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Flere med værdi

Bundesligaen har vist sig, at være en stor mundfuld for "Gedebukkene" fra Köln og man har svært ved at holde trit med niveauet. I aften møder det ligaens mest formstækre mandskab og det ligner unægteligt endnu et nederlag til oprykkerne.


DET TALER FOR SPILLET:

  • Köln med 2-1-7 og målscore på 9-21. Den ene sejr kom noget overraskende ude mod et formstærkt Freiburg-hold tilbage i august og den anden sejr var mod den anden oprykker og ligaens bundprop, Paderborn.
  • Köln har tabt 5/7 seneste kampe
  • Hoffenheim har vind i sejlene pt.. Alfred Schreuder ser ud til at have fundet rytme i taktik og startopstilling, hvor de samme 11 spillere har været på holdkortet (med et par undtagelser) har været i startformationen. Stjernespiller, Kramaric, er retur efter længerevarende skade, og har scoret i begge kampe efter han kom retur i truppen. På trods af det, blev han sparet og sad på bænken i samtlige 90 minutters walkover over Paderborn i seneste runde (3-0). Umiddelbart ligner det en startplads til den stærke kroat, der i sidste sæson scorede 17 mål på 28 kampe
  • Hoffenheim indtager kun 9. pladsen og jeg ved ikke om det er det faktum, at bookmakerne undervurderer dem. Den beskedne placering skyldes en forfærdelig start på sæsonen hvor man kun fik en enkelt sejr på første 6 runder. Tingene vendte i 7. spillerunde hvor man hev en 2-1-sejr med hjem fra mægtige Bayern München og siden har holdet ikke set sig tilbage. 
  • 4-0-0 og målscore 10-3 på seneste 4 kampe
  • Hoffenheim har kun lidt 1 nederlag på 7 udekampe denne sæson (Alle turneringer)
  • H2H er Hoffenheim 9-0 på seneste to indbyrdes


DET TALER IMOD SPILLET:

  • På trods af Hoffenheims form og deres nuværende 17 point, så står de til at have 11.68 xPTS (Expected Points) 

I seneste runde startede bookmakerne med odds 1.85 for Hoffenheim -1 mod Paderborn. Det odds faldt til omkring de 1.60 inden kick-off.

Til denne kamp kan man få tæt på pengene tre gange igen på det rene to-tal. Hoffenheims form er dog kun baseret på fire kampe og usikkerheden om en startplads til Kramaric, gør at jeg går med varianten hvor vi får pengene retur i tilfældet af uafgjort.

Tippet 08/11-2019, 12:52
Opdateret 09/11-2019, 07:09