Eksperten: Falsk9er
Dato: Fredag d. 08/11-2019, 20:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: FC Köln - TSG Hoffenheim
Liga: Bundesliga
Udfald: Robert Skov - scorer på frispark
Units: 2
Odds: 17.00
Chancevurdering: 7%
Spilbar ned til: 14.29
Betvalue: 119%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: TABT

Bundesligaen har vist sig, at være en stor mundfuld for "Gedebukkene" fra Köln og man har svært ved at holde trit med niveauet. I aften møder de ligaens mest formstækre mandskab og det ligner unægteligt endnu et nederlag til oprykkerne. Danske Robert Skov fik endelig vist sine evner på frispark i seneste runde mod Paderborn og vi satser med dette spil, at han gør kunsten efter mod Köln.


DET TALER FOR SPILLET:

  • Köln med 2-1-7 og målscore på 9-21. Den ene sejr kom noget overraskende ude mod et formstærkt Freiburg-hold tilbage i august og den anden sejr var mod den anden oprykker og ligaens bundprop, Paderborn.
  • Köln har tabt 5/7 seneste kampe
  • Hoffenheim har vind i sejlene pt.. Alfred Schreuder ser ud til at have fundet rytme i taktik og startopstilling, hvor de samme 11 spillere har været på holdkortet (med et par undtagelser) har været i startformationen. Stjernespiller, Kramaric, er retur efter længerevarende skade, og har scoret i begge kampe efter han kom retur i truppen. På trods af det, blev han sparet og sad på bænken i samtlige 90 minutters walkover over Paderborn i seneste runde (3-0). Umiddelbart ligner det en startplads til den stærke kroat, der i sidste sæson scorede 17 mål på 28 kampe
  • Robert Skov blev hentet til det tyske efter sin fantastiske sæson for FCK med 29 mål på 34 kampe. Flere gange viste han sine evner på dødbolde og 8/29 mål blev sat ind på frispark. I seneste runde kom han endelig på tavlen for Hoffenheim i en officiel kamp og selvfølgelig var det på et vanvittigt frispark  25 m fra mål.
  • Jeg forventer overtage af Hoffenheim og der bør ligge en to til tre gode muligheder til dem i denne kamp, hvor Skov kan understrege sin titel som dødboldspsecialist.


DET TALER IMOD SPILLET:

  • Skov snitter kun 1,3 afslutning på mål/kamp - dog 0,7 af disse på frispark
  • Dette spil kræver naturligvis en stor portion held


Man kan få 13.00 på at han scorer udenfor feltet, men grundet hans position for Hoffenheim, som wingback, ser jeg mere værdi  et mål på direkte frispark til 17.00

Tippet 08/11-2019, 13:12
Opdateret 09/11-2019, 07:09