Eksperten: Bateman
Dato: Lørdag d. 30/11-2019, 16:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Chelsea - West Ham
Liga: Premier League
Udfald: Chelsea -1,5 Asian
Units: 3
Odds: 1.81
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 105%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: TABT

Chelsea tager hjemme imod West Ham til et opgør, hvor jeg finder værdi i Chelsea -1,5 Asian til 1,819 hos Bethard. -2,0 Asian til 2,34 er også et fint spil, hvis man jagter en højere pris. 


Hvorfor værdi?: 

  • West Ham er i en nedadgående spiral, hvor Manuel Pellegrini ligner et godt bud på den næste fyrede træner. Seneste sejr var 22. september over Manchester United, men siden da har et pinligt 0-4 nederlag i EFL-cuppen mod Oxford ført til en utrolig dårlig stime. Blot 2 point i de efterfølgende 7 kampe i Premier League mod overkommelige modstandere som Bournemouth, Crystal Palace, Everton, Sheffield Utd, Newcastle og Burnley i blandt. Chelsea har været solide i denne sæson, men har faktisk præsteret endnu bedre baseret på de underliggende tal såsom xG og xGD. De fortæller, at deres output i henholdsvis angrebet og forsvaret er på niveau med Liverpool. 

  • Chelsea har vist svagheder på dødbolde og i store kampe, hvor Jorginho og Kovacic på midtbanen er blevet udfordret. West Ham har en utrolig stationær midtbane i Mark Noble og Declan Rice, som ikke bør give de store problemer. 

  • West Ham mangler deres bedste forsvarsspiller i Issa Diop, imens skaden til Fabianski i målet har vist sig at være kostbar, da reserven Roberto Jiménez er langt under niveau.

  • Med 1,81 på Chelsea -1,5 er der fin værdi op imod odds fra Pinnacle, der i skrivende stund har 1,746. 

  • Chelsea gav 1,67 på -1,5-linjen i april i sidste sæson. De havde godt nok Hazard dengang, men siden da er Chelsea blevet bedre, og West Ham ringere. 


Hold øje med: 

- Chelsea er uden topscorer Tammy Abraham, som afløses af Michy Batshuayi.  

- Chelsea spillede en hård kamp onsdag i Valencia

- Michail Antonio er tilbage fra skade og ligner en opgradering for West Ham-offensiven. Tippet 29/11-2019, 20:37
Opdateret 30/11-2019, 17:53