Eksperten: Bateman
Dato: Mandag d. 13/01-2020, 00:40
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: Green Bay Packers - Seattle Seahawks
Liga: NFL
Udfald: Seahawks +4
Units: 4
Odds: 1.93
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 106%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: TABT

Green Bay Packers tager hjemme imod Seattle Seahawks til et opgør, hvor jeg finder værdi i et spil på Seahawks +4 til 1,93 hos Bethard samt et spil på Seahawks Moneyline til 2,76 - ligeledes hos Bethard. 


Hvorfor værdi?: 

+ Green Bay Packers er i min optik det mest overvurderede hold i NFL i år og deres 13-3 record afspejler ikke deres reelle niveau. At Seattle er +4 indikerer, at Packers vurderes som et bedre hold lige nu. Jeg ser Seahawks som et bedre hold og bør i min optik vurderes på lige fod med Packers, hvilket ville svare til et handicap på +/- 3,0/3,5. 

+ Packers’ quarterback, Aaron Rodgers, er langt fra sit tidligere niveau, men omtales stadig i medierne og blandt fans som en af ligaens bedste. 

+ Seattle Seahawks har til gengæld en af ligaens bedste quarterbacks i Russell Wilson, og jeg spår, at denne kamp vil give ham bedre muligheder, end han har haft det meste af sæsonen. Seahawks har en af ligaens ringeste offensive trænere i Brian Schottenheimer, der sammen med Head Coach, Pete Carroll, har alt for stor tiltro til Seahawks’ løbespil. Seahawks har dog i dette opgør et fint matchup mod Packers, der er blandt ligaens dårligste imod løbespillet. I Wildcard-runden mod Eagles løb Seahawks 17 gange for 19 yards med Travis Homer og Marshawn Lynch –  jeg forventer derfor ikke den samme tiltro til løbespillet i det her opgør, men hvis de får chancen, så vil de ikke give kastespillet lige så svære betingelser, som Eagles lykkedes med. 

+ Seahawks har ikke imponeret på forsvaret denne sæson, men har også haft en del skadesproblemer. Nu har de Jadeveon Clowney, Quandre Diggs og Shaquill Griffin tilbage på fuld styrke, og det bør give fine forudsætninger for at stoppe et Aaron Rodgers og Packers-offensiven. 

+ Per analysesiden Footballoutsiders.com og deres DVOA-rangering, der indregner holdenes præstationer justeret efter modstander, så er Seahawks rangeret som nr. 8 med +13,4% Total DVOA, imens Packers er nr. 10 med +7,7%. 


Hold øje med: 

- Packers har selvfølgelig en stor fordel af hjemmebane i dette opgør, men også at de har haft en bye-week, hvorfor de bør være fri for skader, imens de også har haft ekstra tid til at udvikle deres gameplan til dette opgør. Specielt deres ”scripted plays” som normalt betegnes som de første 15 offensive spil i kampen har været en stor styrke for Packers i denne sæson. 


Overordnet set, så har Packers fordel af hjemmebane og ekstra hvile, men jeg mener ikke, at de er et bedre hold end Seahawks, og at der kan findes værdi i at gå imod en misvisende 13-3 record og en quarterback i Aaron Rodgers, der ikke har samme niveau, som tidligere i karrieren. 


Tippet 08/01-2020, 16:39
Opdateret 13/01-2020, 03:45