Eksperten: Mr. XX
Dato: Fredag d. 24/01-2020, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Osasuna - Levante
Liga: La Liga
Udfald: Under tre mål asian
Units: 4
Odds: 1.76
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 109%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: VUNDET

Osasuna og Levante spiller en vigtig kamp da vinderen kan tage et godt skridt op i tabellen og taberen kan se nedrykningsstregen i bakspejlet. Osasuna er i den bedste form men Levante har nok det bedste hold. Det virker som en kamp der kan blive taktisk låst hvor ingen af holdene har lyst til at tabe.

Osasuna var spået en svær sæson i La Liga som oprykker men de har spillet over forventning og har flere gode resultater i løbet af sæsonen også imod flere af de bedre hold som findes i La Liga. Sidste weekend spillede Osasuna 0-0 imod Valladolid og i tirsdags var de i forlænget spilletid imod Recreativo Huelva så det kan sidde i benene hos de spillere som blev brugt.

Levante har et point mere end Osasuna i stillingen og vil nødig overhales af Osasuna. Levante har tabt tre af deres sidste fire kampe i La Liga så de skal igang med at have point eller ihvertfald stoppe med at tabe. Levante spillede også La Liga i midtugen hvor de tabte 1-3 ude til Sevilla. 

Sidst holdene mødtes vandt Levante 1-0. Det kan igen blive en låst taktisk kamp hvor holdene er trætte og ikke vil tabe. 

Der skydes fire units efter under tre mål asian til odds 1,76.

Tippet 24/01-2020, 15:28
Opdateret 24/01-2020, 22:53