Eksperten: Mr. XX
Dato: Lørdag d. 25/01-2020, 16:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Valencia - Barcelona
Liga: La Liga
Udfald: Under 3,25 mål asian
Units: 4
Odds: 1.75
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 109%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: VUNDET

Det er stor kamp som spilles i La Liga i eftermiddag. Barcelona skal på udebane møde et stærkt Valencia hold og Barcelona kan få det rigtig svært. Normalt scores der mange mål i de indbyrdes kampe men begge hold har spillet hårde kampe i Copa del Rey og  så begge hold kan være trætte på flere positioner. 

Valencia spiller en god sæson og er ikke langt fra de bedste placeringer. De har det for det meste svært imod de bedste hold som Barcelona er en del af. Valencia indkasserer normalt ikke mange mål men i sidste uge blev der indkasseret fire styks imod Mallorca. 

Valencia spillede i onsdags ude imod Logrones og vandt 1-0 men flere spillere kan være træt.

Barcelona ligger nummer et men spillet er svagt. Der er problemer offensivt og det er tit Messi som redder dem. De skaber ikke mange chancer som før i tiden og det er et problem. Suarez er skadet og det er også et problem. 

Barcelona spillede en hård kamp på udebane imod Ibiza og Barcelona scorede det afgørende mål langt ind i tillæg. Der blev sparet flere spillere men der var flere spillere som også skal spille i dag og de kan være udmattede. 

Det er en hård kamp for begge hold og derfor bliver der nok ikke angrebet fra start. Det kan blive en taktisk kamp hvor ingen af holdene har lyst til at tabe og derfor kan der blive scoret få mål denne gang. 

Der skydes fire units efter under 3,25 mål asian til odds 1,75.

Tippet 25/01-2020, 13:01
Opdateret 25/01-2020, 19:36