Eksperten: Mr. XX
Dato: Søndag d. 26/01-2020, 16:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Tranmere - Manchester United
Liga: Fa cup
Udfald: Tranmere +1,75 asian
Units: 4
Odds: 1.77
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Manchester United spiller svagt for tiden. Engang imellem er spillet fint men for det mest er det ikke godt. Nu skal de en tur til Tranmere i Fa cup og her kan de igen få problemer imod et godt fightende hjemmehold. 

Banen er i dårlig forfatning da Tranmere spillede omkamp imod Watford i torsdags og så deler de bane med Liverpools kvinde fodboldhold. Tranmere var bagud 0-3 imod Watford og kom på 3-3 og tvang derfor Premier Legaue holdet ud i omkamp. Her stillede Watford med reserver og Tranmere vandt efter forlænget spilletid. Nu skal de møde et stærkere hold men med den store skalp må adrenelinen stadig sidde fra torsdag og Tranmere er igen klar til at kæmpe med alt de har. 

Manchester United er ikke gode og har har tabt tre af deres sidste fem kampe. Spørgsmålet er om de vil satse på at komme langt i Fa cup og måske ryge ud til et bedre hold længere henne i turneringen eller de vil prøve på at komme op på fjerdepladsen i Premier League. Ihvertfald fungerer spillet ikke for Manchester United. Manchester United stiller nok med et blandet hold.

Banen er i dårlig forfatning og Manchester United det samme. Derfor er chancerne for at Tranmere kan holde kampen tæt eller endda overraske bestemt til stede.

Der skydes fire units efter Tranmere +1,75 asian til odds 1,77.

Tippet 26/01-2020, 13:50
Opdateret 26/01-2020, 19:55