Eksperten: Mr. XX
Dato: Onsdag d. 19/02-2020, 20:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Atalanta - Valencia
Liga: Champions League
Udfald: 1
Units: 4
Odds: 1.74
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Resultat: VUNDET

Atalanta møder i aften Valencia i Champions League og det er en lige kamp men hjemmebanefordelen  kan gøre udslaget. Atalanta er inde i en god periode og imod et Valencia hold hårdt ramt af skader skal fordelen klart ligge ved hjemmeholdet.

Atalanta  ligger nummer fire i Serie A og har flere gode resultater. Desværre har de af og til problemer imod de mindre gode hold og har derfor mistet dyrebare point som havde gjort at de have lagt på en endnu bedre placering i rækken.  Atalanta har en stærk offensiv som scorer mange mål og det får de brug for i aften for de skal nok have en solid sejr i aften for at kunne gå videre samlet imod Valencia.

Valencias form er ikke så god for tiden og de har kun vundet en kamp af deres sidste fem. Valencia er hårdt ramt af skader og der mangler flere gode spillere til denne kamp imod Atalanta. Valencia har det ofte også svært på udebane. Til denne kamp mangler Valencia Garay, Florenzi, Paulista, Vallejo, Couqelin, Piccini og Rodrigo.

Atalantas form er god og de er stærke på hjemmebane men det bliver svært i returkampen så der skal et godt resultat med fra denne hjemmekamp.

Der skydes fire units efter en sejr til Atalanta til odds 1,74.

Tippet 19/02-2020, 10:30
Opdateret 19/02-2020, 23:11