Eksperten: Mr. XX
Dato: Onsdag d. 19/02-2020, 20:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Tottenham - Leipzig
Liga: Champions League
Udfald: Over 2,5 mål
Units: 4
Odds: 1.79
Chancevurdering: 61%
Spilbar ned til: 1.64
Betvalue: 109%
Bookmaker: https://bit.ly/3v3mB2P
Resultat: TABT

Det er en svær kamp som spilles i aften imellem Tottenham og Leipzig. Det er er to ret lige mandskaber og er vel reelt set 50/50 om hvilket hold som gå videre fra denne runde. Tottenhams spil fungerer ikke optimalt og især defensiven er ikke prangende. Leipzig har en stærk offensiv og man må formode de går efter at få scoret nogle mål i aftenens kamp så de har nogle udebanemål.

Det har været en omtumlet sæson for Tottenham. De har mistet deres tidligere træner, Kane og Son er skadet og resultaterne er meget op og ned. Det er en svær kamp at spå om i aften men skal Tottenham videre fra denne runde er de nærmest nød til at få et godt resultat med fra denne kamp. Sidst Tottenham mødte tysk modstand var i gruppespillet hvor de tabte 2-7 og 3-1 til Bayern München og Leipzig er faktisk tæt på Bayern Münchens niveau.

Leipzig har et talentfuld hold og fortsætter de deres gode spil kan de ende med at blive tyske mestre. De er kun et point fra Bayern München men det er i år bare en tæt Bundesliga. Leipzig scorer ofte mange mål da deres offensiv er meget stærk men der lukkes også en del mål ind. 

Tottenhams offensiv er ramt af skaderne til Kane og Son men de har stadig spillere som kan score mål og det er de nødt til i aften hvis de samlet skal gå videre fra denne runde. Leipzig scorer stortset hver gang og chancerne for de scorer flere mål i aften er gode. 

Der skydes fire units efter over 2,5 mål til odds 1,78. 

Tippet 19/02-2020, 10:45
Opdateret 19/02-2020, 23:11